Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doliniarka

proszę,pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Gość doliniarka

Moja mama znalazła w komputerze moje nagie zdjęcia.Było to jakąś godzinę temu,siostra mi o tym powiedziała.Mama od tamtego czasu milczy,nic nie powiedziała,chyba nie wiem,że ja wiem. Zdjęcia robiłam miesiąc temu tak tylko dla siebie.Wczoraj z CD skopiowałam je przypadkowo do komputera.Jak tylko siostra mi o tym powiedziała,tak zaraz skasowałam je z komputera,ale co mam teraz zrobić?Boże,tak mi głupio!!! Poradżcie coś.Tych zdjęć było dużo i były naprawde sexy.Jak mam się teraz zachować??? Chyba zapadnę się pod ziemię! Tak mi głupio!!! Heeeeelllpppp!!!!

Gość ja bym skoczył..

Gość doliniarka
siostra mi właśnie powiedziała, że mama widziała też moje zdjęcia, jak uprawiam sex z tatą... tak mi wstyd, co zrobic? :(

Gość tur8ut8tititiy
a ile masz lat? jak >18 to wogóle ie ma o czym gadac;)

Gość kic kic króliczek
wyjaśnij że po prostu chciałaś te foty żeby zobaczyć jak wyjdziesz i zapomniałaś skasować

Gość kic kic króliczek
ło matko seks

Gość doliniarka
mam 14 lat... nie wiem, jak mam jej to wytłumaczyc... przecie nie zrozumie tego... ;(

Gość doliniarka
podzywie,spadaj!!! mam 25!! ale mimo to ona traktuje mnie jak dziecko! Ale tak mi głupio po tym jak je widziała,może pomyśleć,że pracuje jako dziw... Kurde,jak mam sie teraz zachować?Ona nic nie mówi.

Gość tur8ut8tititiy
jak masz 25 to wogóle zasmiej się jej w twarz, twoja prywatna sprawa;)

Zaczerniłam sie bo widzę,że bachorom sie nudzi. Piszę poważnie,naprawdę nie wiem ,co mama teraz sobie myśli. Boję sie o tym zagadać.

Gość doIiniarka
jeśli myśli że pracuję jako dziwka, to pewnie teraz będzie chciała, żebym sama płaciła za moje prezerwatywy... koniec kieszonkowego ;(

Zaśmiałabym sie jej w twarz,ale chyba potem bym w tą twarz zarobiła! Mama traktuje mnie jak dziecko,które ze wszystkiego musi się tłumaczyć.Cholera,oglądała te zdjęcia,ale przecież sama przez przypadek je tam skopiowałam i zapomniałam wykasować.

Gość dolinarka
a najgorsze, ze na tych zdjeciach są draze z biedronki :( to ulubione draze mamy dowie sie, ze jej zabralam :(

Gość pfffffffffff
za glupote i nieostroznosc sie placi

Gość doIiniarka
uwielbiam gadac ze sobą... wreszcie ktoś na moim poziomie :D

Wiem,że to głupie było,ale po prostu zapomniałam wykasować trych zdjęć z komputera.Tak mi wstyd...Teraz już niczego nie zmienię.Fotki widziała.Ciekawi mnie co teraz sobie myśli,ale nie śmiem zapytać.Myslicie,że powinnam jakoś zagadać na ten temat?

Gość doIiniarka
może zaproponuję jej wspólną sesję? co wy na to?

Gość Zosia samosia25
Skoro dajesz się traktować jak gówniara, to znaczy, że ci to pasuje. Idź do mamy, klęknij i przeproś. Dodaj, że zachowałaś się jak gówniara i ucałuj w rękę. POwinno załagodzić sytuację. Gdyby moja mama grzebala by mi w moich rzeczach, to nie ja bym się musiala tłumaczyć, a ona. Acha, też mam 25 lat.

No faktycznie głupia sytuacja. Dobrze że to tylko Twoje zdjęcia, a nie np. Twoje z chłopakiem :D Ja bym próbowała porozmawiać, mama może pomyśleć, że gdzieś rozsyłasz te fotki. Powiedz że zastanawiałaś się, jak wyglądasz na golasa:P

Ona nie grzebała w moich rzeczach,te zdjęcia były po prostu w folderze moje dokumenty,a komputer jest mamy,tylko czasami z niego korzystam.Czy to coś zmienia?

Gość Zosia samosia25
Nie zmienia. Jesteś dorosła i nie musisz się tłumaczyć. Jeżeli już coś wspomni o tym twoja mama, to najwyżej możesz ją przeprosić, że nie powinnaś ich zostawiać w jej komputerze To wszystko. Nie wyobrażam soobie, żebmy mając lat 25 musiała się tłumaczyć mojej mamie, bo ona tego wymaga :O Kobieto, jesteś dorosla!

Wiem,dzięki.Nie mam zamiaru się jej tłumaczyć.Tylko to tak trochę głupio teraz.Atmosfera napięta,nie odzywa się wcale i nic nie mówi.

Gość zacznij
rozmowe jako pierwsza. Zapytaj sie czy te zdjecia jej sie podobaja?

Dzięki,nie wiem,czy sie odważę,może trochę czasu musi upłynąć abym sama o tym zaczęła.

Gość mnie zastanawia co innego
skoro autorka zaczernila nick tzn.ze na niego jest hasło,wiec dlaczego ktoś jeszcze moze pisać pod tym nickiem na pomarańczowo?????