Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magoo

Gorączka powyżej 38-zero innych objawów!CO TO MOŻE BYC?

Polecane posty

Gość magoo

Córka ma 13 miesiecy. Wczoraj po południu dostała temperature 38,7, po podaniu ibupromu spadła do 37,5, a w nocy o 23 podniosła sie do 39,7. Podałam kolejna dawke i spadła do 37,5. Nie kaszle, nie ma kataru. Czy to może byc trzydniówka? Chyba wieczorem pojedziemy do lekarza jak tempka wzrosnie. Poradzcie coś, bo to moje 1 dziecko i do tej pory nie chorowało.

moze to byc trzydniowka,albo moze zabki????Ja jednak bym pojechala do lekarza jesli temperatura bedzie sie utrzymywac

Gość magoo
Czy na trzydniowke jest jakies lekarstwo, czy sama przechodzi?

Wiesz moj mlodszy synek mial trzydniowke,ale on bl malutki nie mial jeszcze 2miesiecy,wiec zostalam na obserwacji w szpitalu i zrobili mu wszystkie mozliwe badania (nie mieszkam w Polsce).Okazalo sie,ze to trzydniowka,dostawal tylko syrop przeciwgoraczkowy i to wszystko.Ostatniego dnia dostal wysypki i to wszystko.

moja corcia jak miala skonczone 2 miesiace tez dostala wysokiej goraczki lekarz kazal zrobic badania krwi i oczu i niestety okazalo sie ze ma zakazenie drog moczowych i niestety 2 tygodnie lezalysmy w szpitalu tak wiec lepiej idz do lekarza