Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_parisienne

... K O C I A R Z E ...

Polecane posty

ja też odnoszę wrażenie, że to ja jestem Jego a nie on mój :) ot co

:(:(:( 3. Modlitwa za kota Panie Boże, nie jestem aniołem dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „proście”, rzekłeś „proście, a będzie wam dane”, wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście poszedł do Ciebie mój kot ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny tam nie był, i żeby mógł sobie przy kimś spokojnie zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie kiedyś do siebie zawołasz, pozwól mu proszę wyjść mi na spotkanie, jeśli oczywiście zostanę aniołem. Marta \"Majorka\" Chociłowska-Juszczyk

Gość kociak.......
a ja mam: Tygryska- ogromnego zblazowanego kocura Czarną mambę - sliczna urwisowatą kotke i Malucha- mała szarą kulkę która jak na razie tylko psoci. dodam jeszcze ze czarna Mambe znalazłam na przystanku w srodku zimy, była malutka, głodna i wygladała jak siedem nieszcześc.

Gość i ja i ja ija ................
kocham koty:)

Gość gość
Czy sa jeszcze te osoby z tematu

Gość gość
Do mnie dziś przyszli kociarze. Pogonilam od razu. Chcieli wlepić ulotkę ale nie zdążyli. :)