Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojoj ojojoj

Jak nagrac płytę DVD w Nero express?

Polecane posty

Gość ojojoj ojojoj

1. Otwieram Nero 2. Zaznaczam opcję że nagrywanie ma dotyczyc DVD No i potem już nie wiem. Stweirdziłam ze moze opcja "Wypal pliki DVD - viedo" to jest to ale chyba nie, bo nie potrafię przeciągnąć pliku --> pojawia się informacja " nie znaleziono zgodnego pliku". Bardzo proszę, niech ktoś pomoże

Gość ojojoj ojojoj
podnoszę

Gość kupiłem kompa razem z tym
zasranym Nero i ani razu go nie używałem, głupi i niezrozumiały, tytuł po polsku a reszta dla angola. I z tego powodu używam zawsze, Ashampoo, daj sobie z tym nero spokój

Gość dvd z danymi

Gość ojojoj ojojoj
ja mam Nero po polsku i i tak nie wiem co z tym fantem zrobić. Myslałam, że normalnie sie nagrywa , tak jak cD ale z tego co widz eto tkwi w tym jakas wieskza filozofia. szkoda ze tak komplikują życie

Gość a dajcie spokoj
Nero jest proste w obsludze, po kolei: 1. Uruchamiasz Nero Burning Rom 2. Wyskoczy okno "New Compilation. W lewym gornym rogu wybierasz czy chcesz nagrywac plyte cd czy dvd. W zakladce Multisession masz 3 pola: start mulisession (jezeli chcesz w przyszlosci dograc cos na plyte), continue multisession (wiadomo), no multisession (jezeli nic w przysszlosci nie bedziesz dogrywac). 3. Klikasz New, nastepnie przeciagasz z prawej strony na lewa pliki ktore chcesz nagrac (lapiesz za plik/folder i trzymajac przycisk przeciagasz) 4. Klikasz Burn Compilation (Plyta z zapalka) albo wybierasz z menu Recorder ->Burn Comiplation

Gość ojojoj ojojoj
dziękuję, ale ja mam wersje nero express i niestety nie mam tu takich opcji :(:(

Gość a dajcie spokoj
1. Wnero express wybierasz Data--->Data Disc 2. Klikasz po prawej stronie +Add i po kolei dodajesz co chcesz nagrac. Na dole masz miarke, zolta przerywana pionowa kreska pokazuje limit miejsca na plytce. 3. Pozniej klikasz Next i wypalasz

Gość ojojoj ojojoj
aha czyli mam wybrać opcję wutwórz dysk z danymi, tak?

Gość a dajcie spokoj
tak jest

Gość ojojoj ojojoj
ok, dziękuję spróbuję