Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bez doswiadczenia

rozmowa z o rok starsza kolezanka i juz doswiadczona

Polecane posty

jestem 15 latka. mam chlopaka ale jeszcze nie bylo seksu. rozmawialam z kolezanka o rok starsza ktora juz sie kochala, na ten temat. on powiedziala mi ze przy pierwszym razie jej pokazaly sie gwiazdki, aniolki i migajace swiatla. powiedziala ze bylo to bardzo mile przezycie i ze jej sie bardzo podobalo. czy jest to mozliwe zeby tak bylo? tak jest za pierwszym razem?

Gość fkamz
Twoja koleżanka to jest niezła ściemniaczka, a wiedzę czerpie z Harlekinów. ja nawet wątpię, czy ona się w ogóle kiedyś kochała z facetem; "gwiazdki, aniolki i migajace swiatla." - co to w ogóle jest???? Tęczę to widzą głównie bohaterki grafomańskich romansów. Zapewniam cię, że nikt zdrowy na umyśłe nie ma widzeń "aniołków" w czasie seksu.

powiedziala ze tak bylo. na pewno wierze jej co do swiatel migajacych. ona kochala sie wtedy z chlopakiem w samochodzie przy drodze. wiec pewnie te swiatla od przejrzdzajacych samochodow. ale gwiazdki i aniolki? gwiazdy moze byly na niebie, ale aniolki? bede miala niedlugo za pewne mozliwosc zrobienia tego. jestem ciekawa czy mi tez pojawia sie aniolki?

Gość fkamz
Ty chyba jesteś niepoważna. Wszyscy, którzy sie tu wypowiadają, jasno ci dają do zrozumienia, ze to jest WIERUTNA BZDURA.

Gość budka telefoniczna
Jak się dobrze postarasz to pana Boga i wszystkich Świętych też zobaczysz:classic_cool:

Gość fkamz
I wiesz co, może urządźcie to ciut sensownej niż w samochodzie przy drodze. Bo jak widać światła drogowe mogą się rzucić na mózg,a wiesz komfort też taki sobie.

Nie słuchaj pomaranczy autorko, one tylko krytykują:o Może widziala, kazdy z nas jest inny, nie mozemy powiedziec ze na 100% nie mozna takich zwidów miec w czasie seksu, a jesli tak to byla najebana.. Może byla trzezwa i wyobraznia zadzialala;)

Gość hahahhhha
Gwiazdki i aniolki? hahahahahahaha :D :D :D Jak nie konała z bolu to miała szczęście :D Dzienna bajka a Ty wierzysz :D jaka Ty łatwowierna... Szkada mi Ciebie dziecko... :P

nie wiem jak to ja urzadze. ale z opowiesci kolezanki wyglada to jak bajka. tez bym taka chciala. miala fajnie i ja tez tak bym chciala. moge sie kochac z chlopakiem nawet w samochodzie przy drodze, to nie wazne. zastanawia mnie czy to tak bedzie jak kolezanka mowila? podobalo mi sie to co ona powiedziala.

Gość Nie będzie
taka głupia jestes? wszyscy Ci mówią, że kłamie a Ty oślico dalej swoje

jakos jej wierze. ona nie klamie. wiem ze czasmi lubi przypalic ziolo ale po tym nie mam takich jazd. wierze jej w swiatla, gwiazdy ale zastanawiaja mnie aniolki? nie wiem co o tym myslec, mam nadzieje ze ja tez je zobacze przy tym. i ze bedzie tak milo i fajnie jak ona mowila

Gość hahahhhha
Będzie Cie boleć, będzie krew, zrozum to. Nie ma tak "hop-siup" :D

Gość hahahhhha
ty chyba nawet teraz jestes zaćpana :D Bo tak gadasz. Takie gówniary a juz dupy dają i ćpaja... Żal... Kurwy z was wyrosną zapewne niezłe

skoro ona klamie, to jak jest? jak to sie przezywa, ja mysle ze jest to przyjemne, bo w koncu tyle sie na to czeka i powstrzymuje. to chyba z eksrta przezycie, wyczekiwane i z zaplanowane z chlopakiem ktorego sie kocha?

Gość wiesz jak
To boli, leci krew, żadnych błysków, gwiazd i aniołow. Nawet pierwszy raz bez orgazmu zapewne bo będzie dla Ciebie koszmarny. Będziesz płakać z bólu. Nic przyjemnego. Potem będzie już tylko lepiej, ale pierwszy raz to coś okropnego. Wiem co mówię

powinam czuc sie jak w bajce? robie to w koncu z milosci i chce tego. chce jego calusa, calusa ksiecia z bajki. tak to sobie wyobrazam ze bedzie mi dobrze i ze bedzie super. ze zatrzesie sie pode mna ziemnia, ze przezyje cos wspanialego i pieknego. pieknego tak bardzo jak ciezko to sobie wyobrazic. dam mu siebie a on da mi siebie. ze bedzie to czar ktory nas polaczy na zawsze.

Gość dolek
słuchajcie a może ona się kochała w dupe , to zmienia obraz rzeczy :p

Gość uważaj na aniołka...
w brzuchu, ty mała idiotko. Lekcje odrób na jutro a nie seksu ci się zachciewa

Gość ona jest naćpana

Gość David Duchovny
dajecie się tak wkręcac?:D