Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczekaka

bol zeba. POMOCY!

Polecane posty

Gość szczekaka

Gość szczekaka
mam ogromny bol zeba. Tabletki juz nie pomagaja. Znacie moze jakies pozysly na usmierzenie bolu. NIe mam jak isc juz dzisiaj do dentysty.

Jak na ten moment to końska dawka przeciwbólowych i spać. Rano do stomatologa!Po drodze zrób prześwietlenie, chyba że w gabinecie do którego pójdziesz jest rentgen. Jeśli mimo leków nie dasz rady zasnąć nie pozostaje nic innego jak pogotowie stomatologiczne. W moim mieście do 22 jest trochę taniej niż po 22. Więc może jednak warto zebrać się od razu. Powodzenia i oby jak najszybciej Ci ulżyło.

jesli masz gozdziki ( przyprawa ) to wez i zuj ich olejek ma wlasciwosci znieczulajace. Albo idz do apteki i kup cos znieczulajacego dzialajacego miejscowo a jutro --------> dentysta sie klania ;)

Gość ola cork
Do dentysty sie trzeba wybrac a nie tabletkami faszerowac! Wiem co to strach przed dentysta ale nie oszukuj sie ze tabletki rozwiaza problem bo to tylko chwilowe usmierzenie bolu a w zebie dalej sie dzieja cuda i moze byc tylko coraz gorzej. Zeby masz tylko jedne i nie odrastaja wiec trzeba o nie dbac. O!