jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Straszne:O A sesja się zbliża Zaraz rzygnę. Taka tam wolna twórczość pod wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja mam to samo, nie chcę mi się uczyć i siedzę całymi dniami na kafe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmensitaa Napisano Styczeń 6, 2008 też mi się chce rzygać:o przejadłam się galaretką owocową:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Ja nawet nie na Kafe, ale po prostu nie mogę, no. A potem znowu będe się musiała uczyć w 2 dni i będę wściekła Z tym, że od kiedy zaczęłam studia, już po pierwszej sesji przestałam się oszukiwać, ze będę się uczyć odpowiednio wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 6, 2008 pogłaszcz bobra, podobno mają działanie uspokajające decha, a co ty studiujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmensitaa Napisano Styczeń 6, 2008 niedobrze mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poten 0 Napisano Styczeń 6, 2008 no to nie rzygajcie tylko weście się za naukę. !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehwewewew Napisano Styczeń 6, 2008 to tak jak ja jedno oko w kafe a drugie w kodeks spółek handlowych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niekujonka_20 Napisano Styczeń 6, 2008 Ja też zdycham i gówno, uczę się w tempie ślimaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Ale ja nie mogjem dzisiaj, bzuch mnie boli, seriooo:O Chyba zaraz pójdę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 6, 2008 deseczko droga, to powiesz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrettyInScarlet 0 Napisano Styczeń 6, 2008 kurcze, mam to samo:o sesja się zbliża ja mam strasznego lenia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to przez te święta Napisano Styczeń 6, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Nie:P Nie mogjem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Tamari, to widać:p Raczej na kogoś ze ścisłym umysłem nie wyglądam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra radaa Napisano Styczeń 6, 2008 idzcie do roboty albo spać i nie marudzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja się tak grzecznie pytałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ide spacc....opeirdzielilam kebaba i mi niedobrze ...chyba bykll ze szczura :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 6, 2008 pół dupy - a nie trafił ci się ogon :P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 było cos trwardego ale czy ja wiem... w ogole w tym kebabie czasem dziwne rzeczy mozna znalezc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach