Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekujonka_20

Kto dzisiaj kuje całą noc?

Polecane posty

Gość Niekujonka_20

Gość Niekujonka_20
no ja mam przed sobą miesiąc takich praktyk. Nie to, że lenistwo, ale nadmiar obowiązków. Studia dzienne, praca i inne złodzieje młodości. Dlaczego doba nie ma 48 godzin;(

Gość krejzolka i miś
ja nie :P

Ja kuję :O:O:O ale pewnie tylko chwilę, a potem dopiero rano :P Jak wiem, że zostało mi mało czasu to dostaję kopa i wszystko mi idzie milion razy szybciej :D Taka mobilizacja ma tez złe strony, bo po kolokwium juz nic nie bede pamiętała 😭

Gość Niekujonka_20
Ja wstaję o 5:30 noc, czy rano jedna kicha. A potem na kilka godzin zacząc maratonik. I tak się z wieloma rzeczami nie wyrobię i chyba nie będę mieć przerwy w lutym:o... A taka dobra ze mnie była studentka:P Mnie tam nie idzie lepiej przed dead linem:P Bo opanować partię materiały z całego semestru w kilka godzin, z czego i tak cały czas siedzę na kafe jest wielką sztuką:D. Ale się zwykle udaje. Nie no muszę się za siebie wziąć. Od jutra koniec z kafe:P

Gość Niekujonka_20
I mnie:o Przegrałam życie! Mam uczulenie na mordzie, dupsko mi rośnie, włosy siwieją a taka młoda jestem! I w dodatku wydałam wszystkie swoje pieniądze na ciuchy i kremy na tą mordę, które nic nie pomogły. Buuuuuuuuuuuu ale za to wiem, jak jest półpasiec po angielsku:P

Gość Niekujonka_20
Ja też w święta niby odpoczywałam i co? Czuję się tak samo zmęczona, a przy tym mam teraz tylko same zaległości. Jak zwykle... :o:o:o

niekujonka_20 mam to samo ;/ zn ze czuje ze powinnam sie uczyc a siedze n kafe ;[ ktos miał dobra stopke " Kafe nałogiem..." :P

Gość fugiu
ja jutro jade do mego miasta "studyjnego" a tam nie mam netu wiec nie bede marnować czasu na kafe :)

Gość Niekujonka_20
mam milion kser obok i kafe przed oczami. Ot moja nauka! fuck!

Gość Niekujonka_20
A jutra cała książka na pojutrze. We wtorek milion wypracowań i lektorat, środa praca, korki i co mi wpadnie w ręce, czwartek lektorat, piątek lektorat plus opisówka cały semestr, weekend praca plus nauka na lektorat, na kolejne testy i już nawet nie mam pomysłu na co jeszczze. Ogólnie to chyba nawet nie połowa tego co muszę zrobić w tym tygodniu...

Gość Niekujonka_20
Ja również. A wpadam zawsze tylko na 5 minut, a siedzę kilka godzin:P

", które teraz trwonię na jakieś pierdoły " też tak mam :O a wystarczyło 1,5 godz dziennie przez ostatnie 2 tyg :D następnym razem. Kogo ja okłamuję :P tak to wszystko wina kafeterii!!!!! :classic_cool: przynajmniej jest jakiś winny :D

Gość Niekujonka_20
Następnym razem znowu jakiś temat na kafe będzie ważniejszy niż powtórzenie materiału z danego dnia... Bo komu się chce to robić:P