Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i czasem się liże na imprezach

Dziewczyna, która wygląda jak zdzira, ale jest dziewicą

Polecane posty

Ale pierniczycie:O A co mamy mysleć i co nas to interesuje?:O Ja nosze skórę jak Mel Gibson w Mad Maxie, wyglądam jak złośliwa, wstrętna jędza, co zjada facetów na przystawkę, potrafię się rzucić na faceta przy moich znajomych i wali mnie, co sobie myślą o tym. I moje koleżanki, czy znajomi tym bardziej nie są informowani o stanie mojego krocza, bo to moja sprawa. Tak samo jak tej dziewczyny. Więc nie wiem, po co się interesujesz jej brochą:classic_cool:🖐️

Gość i czasem się liże na imprezach
tylko, ze mam 22 lata

Gość dokladnie zna sie na muzyce
taka laska jest ok, porzadna, a atrakcyjna i cnotliwa, i slucha modnej muzy i jest nowoczesna i fajnie sie ubiera

Gość Alessandra Ambrosio
Co prawda mam dopiero ( a moze i az ) 20 lat i jestem atrakcyjną kobietą... nadal dziewicą i nigdy nie caluje sie na imprezach... Swoje usta moge podarowac jedynie mojemu meżczyznie.. na dzien dzisiejszy jestem sama. Jak powiedzialam swoim kolezanką, ze jeszcze nigdy nie uprawialam seksu nie mogly w to uwierzyc... Nie spiesze się z tym.. Nie mam zamiaru robic tego tylko dlatego, ze juz w tym wieku kazdy to robi.. ja czekam na człowieka, którego pokocham z wzajemnoscia, dopiero wtedy moglabym poczuć, ze to ten moment. Szanuje siebie przede wszystkim...

i takie kobiety jak ty warte sa przenoszenia gor

Jedyny problem polega na tym, że żeby się z kimś przespać musisz być pewna, że jest tego wart. Co zazwyczaj wymaga czasu. Każdy uważa, ze fajnie mieć porządną dziewczynę, tylko nie wiem, kto wytrzyma z dziewczyna rok czy dłużej, jak nie będzie mógł poruchać:P Także nie łudź się, takim jak my zostaje tylko posucha, celibat i zwiędłe ciało:classic_cool:🖐️

Gość Alessandra Ambrosio
Trudno...Mimo to bede się upierała przy swoim.. Jesli jakiemuś facetowi to nie pasuje to niech idzie do innej. Nie jest w takim razie MNIE wart.

Gość Alessandra Ambrosio
blone zachowalam dla meza, dlatego pozwalam sobie skromnie tylko na seks oralny i analny

Gość Alessandra Ambrosio
Osoba która napisala wyzej to nie ja. P.S Daruj sobie,

\"porzadnosc\" mierzona brakiem sexu jest przereklamowana i tak naprawde nie ma w zyciu wiekszego znaczenia, oczywiscie kazdy moze dysponowac swoim cialem jak chce, lepiej tylko nie robic tego na pokaz przed kims (np. przyszlym partnerem)

Gość Zatopiony Wrak
Alessandar Ambrosio - aż muszę ci wysłać moje wyrazy poparcia alleluja i do przodu

porzadnosc mierzona moze nie brakiem seksu, ale bardziej dobrym prowadzeniem - odrzucenie seksu bez milosci, nie posiadanie wielu partnerow i nie posiadanie przygod na koncie to super sprawa

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość masz racje amant