Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MagdaaZ

UWAGA NA HOMEOPATI臉

Polecane posty

Go艣膰 Aptekarka
ratunku, jakie ty g艂upoty gadasz! ty nie wiesz nic na temat lek贸w i chemii.. totalna podstaw贸wa! ci臋偶ko dyskutowa膰 na takim poziomie. gadaj z przedszkolakiem o kwarkach albo teorii wzgl臋dno艣ci... no nie da rady. Trzeba mie膰 kochana jak膮kolwiek wiedz臋 偶eby m贸c dyskutowa膰 na jaki艣 temat. Rozmowa z Tob膮 przypomina gadanie ze sklepow膮 na tematy poruszane w "przyjaci贸艂ce" masakra!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Aptekarka
Rozmowa z Tob膮 przypomina gadanie ze sklepow膮 na tematy poruszane w "przyjaci贸艂ce" masakra! ot贸偶 rozmowa z tob膮 mo偶e by膰 tylko na tematy poruszane w "przyjaci贸艂ce"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
no ci ludzie oszukuj膮 pacjent贸w... ma艂o takich? Ludzie potrafili wydawa膰 偶yd贸w a nie umiej膮 oszukiwa膰? ma艂o by艂o lekarzy morduj膮cych ludzi? co przeszkadza kilku szarlatanom nabija膰 ludzi w butelk臋??co ty chcesz pokaza膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Dok艂adnie ja tak czuje rozmawiajac z Toba:)bronisz swojego bagna w kt贸rym jestes,az mi Ciebie zal.i co moge Cie zasypac stronkami o pozytywnym leczeniu homeopatia i to nawet przez Twoich koleg贸w,jestes jakas rozdwojona:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Pokazuje to samo co Ty:)ze sa i tacy przez Ciebie lansowani co nabijaja ludzi w butelke:)kazdy krawiec kraje co????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
No tak Ci oszukuja a wybrani prze Ciebie to same idea艂y oni nie oszukaja???:D dobre sobie:)w艂asnie to Ci pokazuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
no niestety kochana ale twoi zwi膮zani s膮 z dawaniem ludzi fa艂szywej nadziei i wyzyskiwaniem pieni臋dzy, a tych kt贸rych ja "lansuj臋" wr臋cz odwrotnie... zauwa偶y艂a艣 r贸偶nic臋???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
oni maj膮 pow贸d by oszukiwa膰 a ja i moi "lansowani" przeze mnie raczej nie... homeopatia nie jest jak膮kolwiek konkurencj膮 dla medycyny konwencjonalnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
a skad Ty to wszystko wiesz,偶e podwazasz jedne autorytety,a lansujesz drugie:)tak sobie wybierasz jak Ci wygodnie????no to niezle:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
A niby jakie maja powody 偶eby oszukiwac,a wybrani prze Ciebie nie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Homeopatia leczy a nie ma to nic wspolnego z dawaniem nadziei

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
nie potrafisz odr贸偶ni膰 czym jest nauka a czym s膮 wierzenia. nauka ma swoje metody badania metodologi臋 itd a z czym polemizowa膰 je艣li chodzi o Homeopati臋? z nonsensami? Nie mog臋 si臋 wypowiada膰 na temat krawiectwa bo nie jestem krawcow膮 ani malarstwa bo nie jestem krytykiem sztuki... mog臋 tylko powiedzie膰 偶e ta sukienka jest 艂adna a ten obraz ciekawy ale naukowo wypowiedzie膰 si臋 na te tematy nie potrafi臋. Jestem farmaceutk膮 i potrafi臋 odr贸偶ni膰 bujdy (homeopati臋) od fakt贸w. ty na 100% nie masz nic wsp贸lnego z medycyn膮 bo twoje wypowiedzi 艣wiadcz膮 o tym jednoznacznie. Wi臋c jak mo偶esz ocenia膰 wypowiedzi i wyniki homeopatycznych "bada艅" Nie masz 偶adnych kwalifikacji pod tym wzgl臋dem. Po prostu pleciesz bzdury! Nie mam zamiaru dalej prowadzi膰 tak 偶a艂osnej dyskusji!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
ot贸偶 nadzieja ma bardzo do偶o wsp贸lnego z leczeniem ja napisa艂am o fa艂szywej nadziei kt贸r膮 daje homeopatia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
tak przyznaj臋 sie jestem autork膮 spisku! mi臋dzynarodowy spisek przeciwko homeopatii! Tak bardzo nam zale偶y 偶eby krytykowa膰 homeopatie bo nam za to p艂ac膮!! ta krytyka jest uprawniona! trzeba by膰 bardzo naiwnym 偶eby tego nie zauwa偶y膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z aptekarka
niestety takiej osobie nie da sie przegadac, wierzy w to co ktos raz pokazal i powiedzial i nic wiecej. uwaza medycyne konwencjonalna za najwieksze zlo i zrodlo spisku i nic wiecej. wydaje mi,sie, ze rozmowa z taka osoba jest zbedna...niestety, ale przypomina mi bardzo posty kogos kto wypowiadal sie wczoraj pod podobnym postem. tez brak argumentow, a tylko same oskarzenia.. przykre, ze ludzie nic nie wiedza, a chca "leczyc" innych, doszukuja sie we wszystkim spisku, bo nie maja elementarnej wiedzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
No wiec ja to widze dlatego pisze a Ty nie masz zadnych kwalifikacji aby wypowiadac sie na tematy homeopati,jak tez naturalnych metod leczenia,nawet masz podstawowe braki w dziedzinie kt贸ra niby powinna byc Ci znana,pleciesz cos i nie potrafisz tego obronic,nawet nie wiesz 偶e wit C jest lewoskretna i prawoskretna,偶e ma mn贸stwo konserwant贸w szkodliwych dla cz艂owieka,to juz graniczy z totalna niewiedza i niekompetencja,wiec jak ktos taki moze mnie tu oceniac???偶enujace:D

Udost臋pnij ten post

zenujace jest tu cos innego...ale ja jestem ponad tym... jak mozna byc specjalista w dziedzinie, ktora tak naprawde nie istnieje naukowo? to, ze ktos sobie ja wymyslil to nie znaczy, ze ma jakiekolwiek znaczenie w swiecie nauki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Nie mozesz sie zgadzac z aptekarka,bo ludzie kt贸rzy sie tu wypowiadaja maja bardzo dobra elementarna wiedze na temat co jest dla nich dobre a co z艂e,dlatego z tym walcza,ale co tam kopernika tez spalono na stosie:)a wiesz dlaczego???ale i tak wysz艂o na jego:)ktos musi to zrobic:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Nauka to nie wszystko,nie wszystko mozna dotknac ani namacac,wierzysz w Boga???,to jedno,a drugie to to 偶e sa tez potwierdzone naukowo w wiekszosci przypadk贸w terapeutyczne dzia艂anie wielu metod med,naturalnej wiec nie sa to s艂owa bezpodstawne sa tez certyfikaty wydane:)ajaja jak ktos nie wie to niech nie pisze takich bredni

Udost臋pnij ten post

i wklasnie pokalazalas jak mylisz pojecia. po pierwsze nikt mi nie bedzie mowil co moge, a co nie bo to jest tylko i wylacznie moja sprawa. po drugie mozesz sobie miec elementarna wiedze na temat tego do dla ciebie "dobre", ale nie masz elementarnej wiedzy z zakresu medycyny czy farmakologi aby wiedziec, ze to ci nie szkodzi. po trzecie kopernik zyl w innych czasach i masz naprawde tupet, ze sie do niego porownujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Po pierwsze mam r贸wniez elementrna wiedze na temat medycyny akademickiej,jak rowniez wiedze z zakresu farmakologi,jak r贸wniez z zakresu medycyny naturalnej,wiec o co ci chodzi??偶e wybra艂em nature??tak bo reszta mnie zawsze zawodzi艂a i jak nie siegne艂em do natury to nie by艂o wyleczenia tylko takie mazania sie w chorobie bez konca,a czasy maja to do siebie 偶e historia lubi sie powtarzac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Dziekuje za uwage,nie mam wiecej pyta艅,Aptekarke zatka艂o:D buuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurza twarz
mylisz dziecinko wiar臋 z nauk膮!! wierz sobie dalej w bajeczki prymitywie... bodaj chyba podstaw贸w臋 masz w gar艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aptekarka
oj zatka艂 mnie tw贸j brak wiedzy! oj zatka艂!... wiara w Boga?? a co ma wiara do nauki? nie ma dowod贸w naukowych na istnienie lub nieistnienie Boga? ale co ma wiara do nauki?? hmhm 呕a艂osna jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No nie przesadzajmy
Ty jestes 偶alosna Aptekarko,bo nie potrafisz czytac dok艂adnie,pisa艂em o badaniach naukowych i certyfikatach,w dziedzinie medycyny naturalnej,a to nie wiara tylko skutecznosc leczenia,skloni艂a mnie w strone natury tez o tym pisze:)skoda ze nie potrafisz niczego tu logicznie przeczytac:(zal mi Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurza twarz
ok zwracam honor,masz racje to ja myle wszystko nauka nie zawsze ma racje nawet lekarze m贸wia o cudach,hmmmm co ja plete o wierze:(atam g艂upi jestem nic tu po mnie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurza twarz
i podszywasz si臋 pod czyj艣 nik "no nie przesadzajmy" prymitywna niewykszta艂cona dziewczynko! nie masz poj臋cia czym jest homeopatia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haniahumorek

Udost臋pnij ten post