Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraaaa

Jak sie zachowuja wasi faceci gdy jestescie chore?

Polecane posty

Gość choraaaa

Pytam bo moj mnie bardzo zaskoczyl.... i jestem mu bardzo wdzieczna... nie da mi wstac z lozka ani na chwile (oprocz pojscia do wc oczywsicei;p), sam wszystko robi, wszystkie posilki, wszystko mi przynosi na co mam ochote, caly weekend lezal przy mnie choc mial 2 zaproszenia na piwo z kumlpami... a dzis rano przed praca wyskoczyl kupic mi gazetki do czytania... jestem bardzo szczesliwa,taki kochajacy facet to skarb :* dziekuje kochanie:*

Gość dsc
super;)

Gość sciemniasz..

Gość choraaaa
a dlaczego mialabym sciemniac? Pisze jak jest... :)

Gość elmohamedali
Przynajmniej doceniasz jego starania, bo moje jakoś nie zostały docenione...

to cudownie innych takich dowodów jego miłości życzę a jemu twojej wzajemności! no, z radością muszę się pochwalić że mój skarb też się tak stara, no a ja nie pozostaję mu dłużna

Gość choraaaa
Słuchajcie dziewczynki, a może jego postępowanie ma związek z tym, że chora jestem na chorobę W, którą on mnie zaraził :O Ale chyba nieeeeeeeee, on taki kochany misio jest :classic_cool:

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Jak ja zachorowałam i to na ciezką poważna chorobe...to facet odszedl do innej..... Teraz znow spotkalo mnie choróbsko....i facet jest przy mnie,stara sie,dzwoni,pyta,pisze,przyjezdza...eh..dziwine to zycie sie układa

Gość jak się zachorowało
to i wyzdrowieje, a kto wie co komu jest pisane?????

Gość choraaaa
z 12.58 to głupi podszyw!! A on jest dla mnie coraz milszy - wyobraźcie sobie, że - aby mnie w chorobie zabawić - nawet kolegę przyprowadził - ten kolega był trochę dziwny, bo ubrany na czarno i z takim białym okienkiem pod szyją, poza tym trochę wścibski bo o moje życie się silnie rozpytywał... ale na koniec okazał się ok, nawet takim białym kółeczkiem poczętstował... ach, mój misio to o mnie dba :)

ja wychodzę z założenia, że najlepsze jest leczenie przez pracę... gdy moja kobieta jest chora, wtedy wykonuje wszystkie domowe obowiązki - zaganiam ją do sprzątania, trzepania dywanów, mysia podłóg, mycia okien... to najlepszy sposób na szybkie ozdrowienie

Gość sandraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co zrobic jak mezczyzna jest chory?? Jak mila niespodzianke mu zrobic /dac?? ide w srode do mojego Misia i zastanawiam sie nad czyms:(

zrób mu super loda... chyba, że jest chory na Aids, wtedy porada nieaktualna :P

Gość choraaaa
i wlozyl mi zylastego chuja w odbyt

brawo! masz fajnego faceta...:) mój też skacze koło mnie jak koło śmierdzącego jajka:D bardzo miłe, choć trochę paraliżujące:D:P P.S>Doceniaj dziewczyno, bo nie każda tak ma... Ostatnio na ostrej popijawie u sąsiadów poznałam 32letniego kolesia który zostawił w domu ciężarną dziewczynę (ostatnie dni ciąży, a ich mieszkanie jest prawie 2h drogi od naszej dzielnicy) oczywiście koleś superprzystojny, czarujący itd. (bleeeee...:P)