Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafalllo

Nie chce miec dziecka - pomocy!

Polecane posty

Gość Rafalllo

Moja dziewczyna chce miec ze mna dziecko, ale ja jeszcze tego nie chce co mam zrobic ona nie chce brac tabletek ani plastwow antykoncepcyjnych. Jesli chodzi o prezerwatywy to nie bardzo mam chec je stosowac czy jest cos innego dla facetow zeby nie wpasc? Mozemy uwazac ale do czasu moze to skutkowac... POMOCY!

Gość ja brałam
Wygodnicki z Ciebie. Dla Ciebie prezerwatywa, która jest nieszkodliwa dla zdrowia jest niewygodna, ale "zmusić" dziewczynę do aplikowania sobie hormonów (w końcu nieobojętnych dla zdrowia) to super sprawa. To jej decyzja czy się decyduje na hormony i nie masz prawa na niej tego wymuszać. Jak nie pasują Ci prezerwatywy to pozostaje rezygnacja z seksu lub wazektomia. Patrz link http://www.wazektomia.pl/

Gość ale okaz

Gość mam takie zdanie
ale z ciebie gowniarz :o

a mój powiedział że sie postara jak tylko studia skończę:) ale to jeszzcez 4 lata na szczęście:D:D:D kochany życia mi nie chce rujnować.... a ty jak nie chcesz mieć dziecka to wytłumacz jej że nie jesteś gotowy.... ale nie zrzucaj na nią odpowiedzialności za zabezpieczenie.... w sumie to tobie nikt nie każe uprawiać z nią seksu ani dochodzić w niej..... poza tym dziewczyna musi chcieć brać hormony... to jest duże ryzyko dla organizmu...... i wcale nie jest obojętne