Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolytaa

Czy ktos stosowal ta farbe?

Polecane posty

Gość Lolytaa

Mam wlosy w kolorze zlota (farbowane), ale wpadaja w rudosc, wiec chcialam je odrobine (podkreslam odrobine :) ) przyciemnic. Mam kiepksie doswiadczenia z Palette, kiedys ciemny blond wyszedl mi na wlosach jako ciemny braz!!! Teraz jednak zastanawiam sie nd odcieniem sredni blond. Co o tym myslicie?? Czy ktos uzywal tego odcienia? Bede wdzieczna za odpowiedzi. http://drogeriaglamour.pl/index.php?products=product&prod_id=3909&PHPSESSID=a74e9a0c55d18dc5e3fbc6980b712d1b

Nie używałam tego koloru, ale założę się, że wyjdzie inny niż na opakowaniu :P Palette tak mają -zawsze wychodzi niespodzianka ;) Jeśli chcesz mieć pewność, żę kolor wyjdzie taki jak na opakowaniu, to poszukaj sobie farb z L\'oreala -ja wypróbowałam z serii recital preference. KOlor była taki jak na opakowaniu, włosów mi nie zniszczyło i w ogóle moim zdaniem okay są te farby. Droższe i lepsze.

Gość aureliska
lepiej wybierz sie do fryzjera. ps- mozesz wkleic swoej zdjecie samych wlosow ciekawi mnie twoj kolorek, Samej marzy mi sie taki cieply bursztynowy blond

Gość Lolytaa
dziekuje za odpowiedzi i prosze o jeszcze :) aureliska, niestety nie mam dobrego zdjecia samych wlosow, ale jutro cos pokombinuje. Farbowalam wlosy Feeria Loreala, odcieniami blondu, dzieki temu otrzymalam fajne kolorki, ale jednak w rudosciach mi nie do twarzy. Caly czas zastanawiam sie nad ta farba....Co moze kryc sie pod haslem "sredni blond"? rudy? czarny? ciemna czekolada? hm