Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krilan84

Która chciałaby takiego niggasa?

Polecane posty

Gość perfekcyjny pan
takiego to mam jak wyjde po godzinie z basenu

Gość czy ja wiem
przecież to mutant :O

Gość sick
no nie wiesz, bo nie miałaś:D

Gość ewelaaaayna
a ja bym chciała, ale chyba tylko się takim pobawić;)

Gość lentika
podobno największy współcześnie penis - 12 cali czyli 30 cm

Gość Zonkowa
ale ten jakis taki sflaczaly:/ pierwszy lepszy;) mniaaaam

Gość przecież widac
ze sztuczny, kolo trzyma zeby nie odpadl

Gość lentika
znalezione w necie: Odwieczne pytanie wszystkich mężczyzn, którzy dopatrują się swojej ułomności w wielkości penisa. Prawidłowa wielkość członka (przyjęta za normę) to 10 - 16 cm we wzwodzie. Kiedyś zapytano kobiety, które miały możliwość kochania się z tymi "nienormatywnymi", jakiego penisa by wybrały, gdyby miały tylko do wyboru te spoza normy. Zdecydowana większość wybrała te krótsze - poniżej 10 cm. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Zbyt długi członek mocno ogranicza korzystanie z dostępnego wachlarza pozycji seksualnych, przy czym uraża wnętrze kobiety, powodując ból. Osobiście rozmawiałam z wieloma posiadaczami tych "wielkich". Najczęściej skarżyli się na brak partnerki, z którą mogliby kochać się bez zahamowań. Na drugim miejscu wymieniali stres prowadzący nawet do nerwicy, a na trzecim zniechęcenie do seksu. Standardowa (najczęściej spotykana) głębokość pochwy wynosi 10 cm.

zgadzam sie z poprzednikiem mam 17 cm i dla mojej żony jest za długi Czasami kontroluje wejscie do pochwy ręka przy niektorych pozycjach żeby nie wszdł za głęboko.

Gość ronjak
to spróbuj takiej kobiecie wsadzić do końca, gdy ma np. nogi zarzucone ci na szyję, nigdy nie poznasz co to znaczy wejść w kobietę aż do nasady, zawsze będziesz czuł jej rękę opierającą się na twoim udzie, brzuchu aby dawać Ci sygnał gdy będziesz wchodził zbyt głęboko, cały czas musisz się kontrolować aby partnerce nie sprawić krzywdy, co to za satysfakcją, gdy dasz się ponieść chwili rozkoszy lecz gdy spojrzysz na kobietę z którą jesteś to zamiast zamglonych z przyjemności oczu ujrzysz napiętą twarz, grymas bólu, no chyba, że jesteś z tych co pędzą do finału a dopiero potem leżąc na boku muszą się jeszcze dopytywać: dobrz Ci było kochanie? Tak, tak oczywiście - słyszycie w odpowiedzi, nie wiedząc, że jak zwykle Twoja kobieta mówi Ci to co chcesz usłyszeć, a nie to co czuje.

Gość gość
wielkie fujary to kalectwo. :o

o bosz... :-o pomocy :) ja podziękuję ale nie.. :)

Gość Ależ ci z małymi jęczą
że nie wejdę do nasady, facet, ma fiuta 21cm, fi 5 - 6 cm i w każdą z moich kobiet z ktorymi bylem wchodzilem po jajka, laski wiek od 17 do 28 lat. Lepiej ci? Nie pierdolcie głupot o jakims kotrolowaniu glebokosci, przebzykałem ponad 20 kobiet i kazdej sie podobał klik-klak z moim penisem

Gość Tobie o szit NFZ powienien
płacić rente za brak mózgu i fiuta jednoczesnie.

Gość gość
Ja nie mam małego i jęczę :classic_cool:Jak to wytłumaczysz?:PNajlepszy penis to 15-18 cm:)

Gość Duże są fajne
Potwierdzam, w większość z nas 20cm wchodzi, nie wierzycie? kupcie sobie wibrator albo dildo 20cm i zabawcie się koleżanki a same zobaczycie, że biadolenie facetow o rozmiarze europejskim to mit. Duży jest super.

Gość ale nigass
masiv kok

Gość MoleX
To nie jest tak, że każda kobieta lubi duże członki. To indywidualna sprawa każdej kobiety. Jednej wystarczy typowy członek i lubi takie, a gdy ma do czynienia z dużym to sprawia jej ból i dlatego stara się kontrolować partnera rękoma aby nie wchodził za głęboko. Inne natomiast lubią duże rozmiary i to sprawia im przyjemność. Im większy tym lepiej. Nie można więc uogólniać, że każda chce tylko wielkie członki. Dlatego zdarzają się pary niedopasowane pod tym względem. Facet z przeciętnym rozmiarem i kobieta o dużych potrzebach, która już wcześniej miała partnera z dużym członkiem. Mogą się kochać ale w łóżku nie będzie dopasowania i związek może tego nie przetrwać, facet popadnie w kompleksy. Może być też sytuacja odwrotna. Kobieta o niedużych potrzebach i partner z wielką knagą, który tylko włoży jej łeb i to już wystarczy. Sprzęt niewykorzystany bo wchodząc głębiej będzie jej sprawiał ból. Są faceci, którzy lubią kobiety z dużym biustem. Im większy tym bardziej się tym jarają. Są faceci, których podniecają małe biusty. Jeden facet lubi krągłą pupę. Drugi wąską i kościstą. Każdy jest inny i każdy ma inne preferencje.

Gość gość
poczytałam i nie mogę uwierzyć co jak co ale 20cm to mi nie wejdzie