Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klfdf

CZY SOKI Z SOKOWIRÓWKI SĄ ZDROWE?CZY WG WAS WARTO PIĆ TAKIE SOKI?

Polecane posty

Gość klfdf

napiszcie prosze czy sie oplaca. mama mowi zebym nie kupowala sokowirówki bo tylko strace bo owoce drogie a zeby sok wyszedl to na szklanke soku cala siatka owocow idzie?to prawda? Jesli polecacie to jaka najlepsza do 500 zlotych?

Gość nie polecam
twa mama ma racje.

Gość ejj
nie sa zdrowe

Gość apapa
Soki są wyciskane z owoców a nie z sokowirówki :D

Gość jasne że są zdrowe i pyszne
marchew nie jest wcale droga, jabłka też są tanie, to soki w kartonach są drogie i bezużyteczne dla zdrowia, wręcz szkodliwe

Gość vfg47unb
wlasnie kupilam sobie sokowirowke okolo200zl i tez balam sie ze duzo owocow trzeba bo mi tak mowiono i kupilam niecaly kolo marchwi duze i czyste wiec nie obieralam tylko obcielam poczatek i koniec tj, 3 min roboty i zmiksowalam okolo5 min i wyszlo mi 1,5 litra soczku!!!!!!ale zadowolona jestem a przed tym jak zaczelam wirowac mysle szklanka mi wyjdzie bo ile to soku w marchwi a tu hurarrara teraz kupie ogora buraki i juz jestem pewa ze soku bedzie duzo bo buraki i ogor bardziej soczysty od marchwi heheh z owocowych jeszcze nie sprobowalam ale polecam wypilam pol litra soku z marchwi i uwazam ze to w zupelnosci wystarcza na dzien bo to okolo 10marchewke polecam

Ktoś na forum pisał, że w sokach jest mniej chemii niż w miąższu

Gość asxdfbghn
sprostowanie tych marchewek bylo okolo 2kg . ale i tak sie oplaca bo cena taka sama jak sok ze sklepow tylko tu masz tylko wycisniety sok a nie + dodatki ktore sa w sokach gotowych w sklepach a tak na marginesie uwazacie ze te soki kupne to z jakich marchewek sa robione na pewno nie jakis tam ekologicznych tylko zwyklackich hehe

Gość gość
mysle, ze nie wychodzi drozej. ile kosztuje taki kubus? maly chyba 1,50 duzy ok 4 zl a taki sok to samo zdrowie cukru, bez konserwantow, napewno ma chemie bo kazde warzywa teraz maja ale mniej niz te butelkowe.

Gość Beste

Soki Nuja są bardzo smaczne. Piłam je, smaki mają obłędne…no i przede wszystkim są zdrowe! Także jak dla mnie okazały się one super odkryciem!