Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co mitam

TRIQUILAR-za i przeciw

Polecane posty

Gość a co mitam

Chcę poznać Wasze opinie na temat triquilaru. Za i przeciw. kończę jedno pierwsze opakowanie i nie jestem za bardzo zadowolona z tego tak wychwalonego leku. Nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy po prostu ten specyfik mi nie pasuje. Bolą mnie nogi brzuch. Teraz przed miesiączką jestem jakaś ociężała. Czy to normalne przy tego typu lekach??

Gość NO ja brałam
Triquilar i to był najlepszy lek z wszystkich które brałam, oczywiscie teznie idealny ale ogólnie to sie dobrze czułam. A brałam Cilest, Harmonet, a ostatnio nawet Regulon. Najgorzej po Cileście-myślałam że mi cycki odlecą, bolały mnie nawet jak szłam (plus taki ze "urosły" o 1 rozmiar prawie ;) ), lepiej było po Harmonecie, a na Troquilarze było ok, tylko ze potem przypasdkiem jak robiłam badania mi cholesterol skoczył noi gin stwierdziłą ze to moze po nim, ale ja w oóle tego nie odczuwałam i chyba to był błąd laboratorium bo ja w oógle tłustego nie jem i chuda jestem.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania jeden listek triquilaru

sprzedam 2 listki triquilar, dostałam od lekarza ale niestety nie zdażylm użyć, łódź, justyna23.teo@interia.pl

Witam, mam na zbyciu 6 listków Logynonu (czyli angielskiego Triquilaru) 30zł za listek + wysyłka. Kontakt gg 3383305 lub olcia.k@o2.pl

Gość magda3581
Mam na sprzedaż 7 opakowań Triquilar Oryginalnie zafoliowane Ważne do 03.2015r. Cena za opakowanie 13 zł Możliwość wysyłki za pobraniem ( koszt ok.15 zł. ). kontakt: magda3581@wp.pl