Gość lalal Napisano Styczeń 7, 2008 http://www.allegro.pl/item291459634_rurki_zloto_mega_niskie_sklepmstyl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla blachary - super Napisano Styczeń 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalal Napisano Styczeń 7, 2008 Hmm...ciekawa jestem ile masz lat??... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 7, 2008 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Boze co tej modelce zrobili z Twarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Styczeń 7, 2008 usiądzesz, to ci bedzie przedziałki widać zobacz jakie one są niskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakrecona tu nadaje... 0 Napisano Styczeń 7, 2008 ale tandetne..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieeeeee Napisano Styczeń 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Napisano Styczeń 8, 2008 mi sie nawet podobaja te spodnie ale....... dlaczego ona ma moj lancuch z choinki na sobie, hmmmm??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adaia111 Napisano Styczeń 8, 2008 fajne ja sobie podobne kupilam tez spodnie byly na tej modelce ale nie rurki bo nie jestem wysoka i by mnie skrocily tylko proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalal Napisano Styczeń 8, 2008 To chyba jednak zrezygnuję z tych spodni! Poszukam czegoś innego!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinky696 0 Napisano Styczeń 9, 2008 troszke bazarowe ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach