Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedyś nastaną takie dni

Kiedyś nastaną takie dni - to będzie piękne

Polecane posty

Będę miał dziewczynę Będziemy szli ciepłą letnią nocą obejmując się Będziemy siedzieć razem w duszne letnie popołudnie trzymając się za ręce Będziemy leżeć razem w łóżku w półmroku i drżeć na myśl o tym, co stanie się chwilę potem... :)

Gość bum tarara bum
Ty nie gdybaj tylko działaj, bo szanse z reguły uciekają sprzed nosa w najmniej oczekiwanym momencie... dobranoc 🖐️

ależ ja właśnie działam, działam:)

Gość a ja wierzę że cię spotkam
że będę mieć chłopaka z nim będę szła ciepłą nocą przytulona że będziemy biegać za kolorowymi latawcami w pochmurne popołudnie a w słoneczne, położymy się pod rozłożystym dębem trzymając się za dłonie i będziemy odgadywali w myślach, o czym myślimy i będziemy się uśmiechać na samą myśl o tym co może się zdarzyć wieczorem tworzyć jest rzeczą ludzką :D, ale to przecież nie wszystko, co będziemy robić każdego dnia, patrząc sobie w oczy i tęskniąc za sobą kiedy będziemy z daleka 🖐️

Gość wypal paczke fajek
macie 14 lat?

ja mam o 10 lat więcej :)

Nie wiem jak "a ja wierzę że cię spotkam" ale ja mam 23 i kilka miesięcy

Gość wypal paczke fajek
ta...a zachowanie na to nie wskazuje

e tam, kazdy ma jakies marzenia i wyobrazenia... a ze rzeczywistosc jest inna? a coz z tego ;)

wypal - zachowanie ? :D

Mi się wydaje, że te moje marzenia, w sumie dość ogólnikowo sformułowane, nie są aż tak strasznie "wygórowane". Szczególnie, że jestem chłopakiem. To dziewczyna ma mniejsze szanse trafić na romantycznego chłopaka, niż chłopak na romantyczną dziewczynę

pamietaj ze te marzenia spelniaja sie ale to sa tylko chwile. rzeczywistosc jest brutajnijesza...

to prawda ale jeśli potrafię napisać takie rymy, to także potrafię spotkać w swoim życiu chłopaka, który nie będzie odstawał od moich "marzeń". mój chłopak MUSI być romantyczny bo sama taka jestem ...chociaż czasami siedzi we mnie niezłe ziółko ;) dobranoc 💤 🖐️

Gość wypal paczke fajek
a czy...pisanie na klawiaturze i wysylanie nie jest zachowaniem sie w okreslonej sytuacji siedzenia przed komputerem?jest. Strasznie romantyczni jestescie:) trudno mi ocenic czy to smutne czy wzruszajace...na pewno zalosne:)

no cóż, człapiąc już ponad 23 lata po tej planecie, zdążyłem się zorientować, że "piękne są tylko chwile" a rzeczywistość często jest "taka sobie" ale lepsze te chwile niż ich brak, nieprawdaż?:)

💤 żałosne jest bez wątpienia powtarzanie bez przerwy, że coś jest żałosne, jeśli samej nie zmusisz swojej mózgownicy, żeby napisała najbardziej "żałosną" frazę - wypal paczkę fajek 💤 i straszny ze mnie 😴, więc 🖐️ i dobranoc 💤

Gość wypal paczke fajek
ale ja nie mam na mysli frazy tylko swiatopoglad.

Gość BBBBBBBBBBBBB
życie to nie patrzenie sobie w oczy i ciągłe uśmiechanie sie do siebie...zejdżcie na ziemię:) życie to pogoń za kasą, ranne wstawanie w kiepskim humorze, mycie okien, puszczanie baków, chrapanie, kłótnie, pretensje...płacz, złość, ...

nie przesadzaj. ja po 1,5 roku jak na razie znajude czas i na patrzeie w oczy :P

Gość dedede
Ta, a rano patrząc w jego zasyfiałe oczęta dasz mu slodkiego buziaka nie zważając na przykry zapach z ust. Następnie razem wejdziecie do łazienki, a on będzie się przyglądał jak pięknie i niewinnie kupę robisz. Pewnie jeszcze o tym kolegom opowie :D A następnie pójdziecie tacy piękni młodzi i romantyczni na spacer :D :O

Gość Kiedyś były takie dni..
Miałam ukochanego chłopaka Chodziliśmy ciepłą letnią nocą obejmując się Siedzieliśmy razem w duszne letnie popołudnie trzymając się za ręce Leżeliśmy razem w łóżku w półmroku świec, przytuleni i tylko dla siebie... Myśleliśmy że bedzie tak już "ZAWSZE"... nie ma nic na zawsze... dziś już za NIM nie tęsknię, nie płaczę... jednak żal tego, że już nie pokocham nikogo tak jak kochałam jego i że te wyżej wypisane zdania już się nie powtórzą... a moze powtórzą ale nie bedzie juz takiego uczucia we mnie jak kiedyś... nie możliwe jest kochać dwa razy aż tak bardzo... :(:(:(

Gość dedede
porzygać się można od takiego smęcenia jak to powyżej! :O

Gość ojej doprawdy
to musisz być bardzo stara. :) każdy młody człowiek (poza oczywistymi zdegradowanymi) marzy o miłości romantycznej. a że może być później różnie, oni o tym wiedzą. więc nie kaman po co o tym jeszcze pisać :P

Gość dedede
zdegradowanymi?;> :D

Gość dedede
ja czekam na wyjasnienie tych zdegradowanych :D

Gość upuppup