Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linealipton

moj facet byl z dwiema w tym samym czasie... s

Polecane posty

Gość linealipton

moj facet ok pol roku temu byl z taka jedna dziewczyna i spotykal sie z druga tylko na sex... zadna o tej drugiej nie wiedziala :S na poczatku powiedzialam sobie, ok bylo minelo.... bo teraz jest ze mna..ale jak mi tez takie swinstwo zrobi? nie jestem zadna swieta.. ale jakos tak glupio..

Gość linealipton
dodam ze jest przystojny i ma powodzenie... kiedys jego kumeplka-lesbijka ok. 1.5 temu zaproponowala sex - on,ona i jej dziewczyna..i sie zgodzil.....

Gość moja dobra rada
zadna nowosc to zdarza sie notorycznie

bedzie ciebie zdradzal, wczesniej czy pozniej umowi sie z jakas laska, zreszta jesli ty nie jestes swieta to moze tez bedziesz robic to samo, wiec wychodzi na to ze jestescie siebie warci.

Gość upadły facet
Wszyscy się zdradzają o ile mają z kim :) To że twój chłopak spał z dwiema na raz to mały pikuś, popatrz na taką Brooke Logan z Mody na Sukces - najpierw zaszła w ciąże z jenym, później zaszła w ciąże z bratem swojego męża, później wskoczyła do łóżka ich ojcu i tez miała z nim dziecko, ostatnio trafiłem na ten serial w TV przez przypadek ,Brook sie postarzała ale nic się nie zmieniła - właśnie była w ciąży z mężem swojej córki :) a ty o jakimś banalnym seksie z lesbijakami ....

Gość marti126
dobrze ze sie jeszcze z matka wlana nie przespala hehe

Gość kdsjnnsdcn
kiedyś poznałam chłopaka, po tygodniu dowiedziałam sie ze ma żonę i 12 letniego syna a zona jest w ciąży, powiedział ze jej nie kocha i tam takie bla bla bla i ma zamiar od niej odejsc. Zaczeły być nawet wspólne plany zamieszkania i takie tam. I tak miną prawie rok... i do czego zmierzam? znalazł sobie nastepną a dowiedziałam sie przez przypadek. Byłam ja-kochanka , żona i druga kochanka :) oczywiście wtedy dostał kopa. Ktoś mi powiedział : Wiedziałaś ze zdradza zonę z tobą - to czego sie spodziewałaś???? że bedzie tobie wierny??? oszukał jedną i oszuka ciebie! nie był szczery wobec innej kobiety, to moze nie byc szczery wobec ciebie. Wybor nalezy do ciebie-powodzenia :)