Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harfa II

Zabieg usunięcia worków pod oczami.

Polecane posty

Gość harfa II

Chciałabym się poddać zabiegowi usuniecia worków pod oczami. Jeśli ktoś z Was ma w tej sprawie jakieś doświadczenie albo się poprostu orientuje w temacie, to proszę o odpowiedź. Jaka klinika dobra i sprawdzona , może nazwisko jakiegoś pewnego lekarza, kwota, jak szybko po zabiegu można jechać do domu itp.

Gość madalina
ponawiam topik

Gość harfa II
Czy żadna z Was naprawdę nie wie nic na ten temat?

Gość Migotka 2000

Gość Migotka 2000
Właśnie jestem 9 dzień po wykonaniu plastyki powiek dolnych i górnych wraz z usunieciem worków. Koszt 6 tyś zł. Zabieg wykonany w znieczuleniu miejscowym. Nic nie bolało, nie bój się. Teraz przeżywam troche stresu bo jak narazie to jedno oko jest trochę mniejsze. Ale lekarz powiedział, że jest wszystko ok. Czekam na efekt bo oczy są jeszcze opuchnięte. Napiszę Ci jak to wszystko się zakończy. Ja jestem z kuj. pomorskiego jak mi dobrze wyjdzie to Ci polecę moje lekarza. POzdrawiam

Gość Migotka 2000
harfa II. Jeszcze jedno ,po zabiegu niestety ktoś Cię musi zawieść do domu. W niektórch klinikach i szpitalach zostajesz do następnego dnia. Zapomnij jednak, żeby sie gdzieś przemieszczać pociągami i po dworcach. Oczy sa zapuchnięte, łzawią i jak jeszcze założysz okulary ciemne to prawie nie widzisz. Nie, nie to raczej ktoś musi sie Tobą zaopiekować i najlepiej przewieżć samochodem. Ja wróciłam do domu zaraz po zabiegu ale przywiózł mnie do domu syn. Ale to było w tym samym mieście. Jak chcesz si ę coś dowiedzieć to pytaj. Pa,pa

Gość minettee
Alka sobie cos takiego zrobiła. Była bezrobotna, utryzmanka wiktora wiec on za to zapłaciłP Ale z tego co widze u nich to rodzinne jej siory tez to maja:) ta w reklamie prezerwatyw ma takie. Jej siora dorota nie ma, ma najmniejsze:) wciesnal ja do epizodu:)

Gość joanna71 do migotka
Powiedz mi ile to się goi? Nie wiem jak z urlopem

Gość Migotka 2000
Joanno ja jestem 10 dni po zabiegu ale nie odważyłabym się jeszcze pójść do pracy. Sińców specjanie nie mam ale pod jednym okiem mam obrzmienie. Generalnie oczy są mniejsze takie zamrakane jakbyś miała cięzki katar i w ogóle wyglądam brzydko. Poza tym kedna powieka jakby była bardziej uniesiona przez co oko jest jakby większe a drugie mniejsze. Wczoraj dzwoniłam do tegoi chirurga ale on mówi,że dopóki nie zejdzie całkiem opuchlizna to nie ma o czym gadać. Tak naprawdę to oczy dochodzą do normy przez pól roku. A oceniać można dopiero po miesiącu. Ale naprawdę różnie bywa u różnych ludzi. Moja siostra miała robione to tak naprawdę te oczy nabrały łądnych kształtów po pół roku. Jej robił Sankowski a mnie kto inny. Ale jestem nerwowa ciągle patrzę w lustro, naprawdę trzeba mieć silną psychikę. Ale tych worów miałam dość. Napisz czy się zdecydowałąś i gdzie to może podam Ci gg i pogadamy. Pozdrawiam

Gość joanna71
Jeszcze się nie zdecydowałam, moze po wakacjach . Moja kosmetyczka kupuje w marcu taki laser rtf i po nim może to zniknie. Na działanie lasera trzeba czekać pół roku. Jak nie znikną to robię. Strasznie mnie to postarza. Mam 37 lat a dodaje mi to z 5. Niestety mam młodszego o 6 lat męza i nie chcę wyglądać jak jego matka. Mamy 2.5 córkę no i czuję się młodziej niż wyglądam.

Gość algunia1
a czy zna ktos jakąs dobrą klinike na slasku?

Gość Karolina 35
Oj i migotka nic nie opowiedziała... baardzo szkoda, bo mnie żywo ten temat interesuje