Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobić

odezwać się do niego?

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą pare miesięcy, a właściwie byliśmy. miesiąc temu widzieliśmy sie po raz ostatni. Powiedzieliśmy sobie pare niemiłych i nieprzmyślanych rzeczy, ale on obiecał że sie odezwie następnego dnia. nie odezwał się. Nie spytał nawet czy wszystko ok, chociaż wiedział że miałam nieciekawą sytuacje w szkole. Odezwał sie pare dni później, jakgdyby nigdy nic. nie odpisałam. Mieliśmy widzieć sie przed świętami, dalej milczeliśmy. I ta cisza trwa do dziś. Nie wiem co mam robić, niby wszystko jest jasne, nie odzywa się to mu nie zależy. Z drugiej strony to on zawsze pierwszy pisał, kiedyś nawet narzekał że nigdy sie pierwsza nie odezwe. Sama nie wiem co mam robić, chce z nim porozmawiać, tęsknie jak cholera, ale co możemy więcej sobie powiedzieć? Chyba wszystko jest jasne :-(

Gość tralalalalaaaa
odezwij sie. czasem to kobieta musi wyjsc z inicjatywa. odezwij sie, pogadacie, odwagi!!!

Gość bum123
też uważam tak, odezwij się.najwyżej wyczujesz czy ma cię gdzieś i wtedy na dobre skończycie. zrób to żeby wiedzieć na czym stoisz, chociażby dlatego. daj mu syg. na poczatek

ale co on mi może powiedzieć? przecież jak się nie odzywa to wszystko jest jasne. Faceci chyba nie mają czegoś takiego że milczą żeby sprawdzić czy kobiecie zależy. Jak tęskni to się odzywa, jak nie tęskni to nie. Dobrze myśle?

Gość magda3333
Zle. Ty tesknisz, a sie nie odzywasz, bo czekasz, az on sie odezwie, czyz nie?

Gość bum123
źle. mój facet często się do mnie nie odzywa po to zeby sprawdzić czy ja się odezwe, a potem wyrzyguje że go nie kocham bo się NIGDY nie odzywam

Gość magda3333
Samce tacy są ;-) Czasem my, baby, musimy przejąć inicjatywę.

Gość odezwij sie pierwsza
skoro on sie wczesniej pierwzy odzywal. Czasami trzeba schowac dume do kieszeni :)

Gość maciej-zx
Pewnie ze sie odezwij,jak znam życie, facet zagląda do komórki co godzine,po prostu nie odzywa się ponieważ boi sie, ze może być wyśmiany lub zlekceważony.Jak nic z tym nie zrobisz, to moze wszystko przepaść.Powodzenia

i co ja mu moge powiedzieć? napisać? jest mi cholernie przykro że tak łatwo ze mnie zrezygnował. Wiedział że nigdy nie czułam że mu na mnie zależy, a mimo to dalej milczy. Oszaleje :-o

Gość magda3333
milczy, bo sie boi, bo nie jest pewien jak zareagujesz.. moze wcale nie zrezygnowal, moze mu jest przykro.. moze on przezywa to co Ty... Badz odwazna.

Gość z glowa w klozecie
napisz mu po prostu "czesc'

Gość tylko po co
poczekaj aż Ci przejdzie i zacznij układać sobie życie na nowo z kimś odpowiedzialnym!! Po co Ci facet bez jaj :O

Gość tylko po co
boi się?????? :O jak się kocha to się walczy!!!!!

odezwij się na pewno na to czeka, tylko się nie narzucaj, weź go na dystans. Niektórzy faceci tak mają, zresztą gdzieś na forach krąży taki artykuł jak odzyskać ukochaną i tam jest właśnie ignorowanie byłej partnerki aby wywołać w niej silne uczucia... nieważne czy miłości, zazdrości, tesknoty... skutek ma byc jeden Ona sama będzie chciała wrócići... pzdr