Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elewea276

sex trojkat- ja moj luby i ona

Polecane posty

Gość elewea276

hej dziewczyny. mam pytanko czy ktoras z Was byla w takiej sytuacji, czy experymentowala w takim trojkacie? powiedzcie potem bylo lepiej czy gorzej miedzy Wami. moj od dluzszego czasu mnie namawia na inna dziewczyne w lozku. mowi ze to marzenie kazdego faceta taki 3. mowi ze tylko bedzie patrzyl jak my sie piescimy:( Debil czy co mam myslec:(

Gość elewea276
?:(

Gość elewea276
dajcie swoje zdanie:)

Gość 250333
jak ja mojemu powiedziałam ze ja potem bede z dwoma innymi facetami to odszedl od tego pomysłu

Gość elewea276
jak uwazacie? zgodzic sie. chodzi o to ze drocze sie z nim- bo sama mam na to ochote. tylko dlaczego on tez musi byc orzy tym:(

Gość elewea276
ja mam 25 on 32 lata

Gość no to powiedz mu
że chcech go ogladac jak się będzie "piescił" z innym facetem , ty tylko bedziesz patrzec jak sie będa bolcować z innym gejem bo to przeciez marzenie każdej kobiety "P

Gość trochę za droga ta suknia
po pierwsze wciaka ci kit że to marzenie każdego faceta po drugie i tak będzie bzykał tą drugą po trzecie nie wiem jak możesz z nim jeszcze być :O

Gość zapytaj co mysli
o 2m+k jak go to "obrzydzi", to powiedz ze Tobie nie pasuje z kolei jego wersja ;)

Gość elewea276
mowicie ze debil:(

Gość ja bym się nie zgodziła
okropnie bym się czuła jakbym widziała jak pieści inną-a nie jestem jakoś szczególnie zazrosna-ale jak Ci to nie przeszkadzałoby...

Jak jesteś gotowa i ufasz mu to czemu nie - najwyżej z tego powodu się rozstaniecie ...

Gość elewea276
nie bedzie bzykal innej bo wie ze jestem nerwowa i jakbym mu zajebal..a i wywalila jego rzeczy przez okno to by sie nie pozbieral. o to sie nie boje. tylkoi ten sam fakt ze on o tym mowi mnie wk..urwia :(

Gość elewea276
a do dupy. Ci faceci zawsze maja jakies popi..erdolone pomysly:(

Gość elewea276
:(

Gość elewea276
(:

nie wszyscy mają takie pomysły...

Gość do elewea
A po ślubie,lub w stałym związku chciałabyś być w trójkącie? Jeżeli nie,to nie radzę takich eksperymentów.

nic dobrego z tego trójkąta nie wyniknie skoro ty nie chcesz...zobaczysz...

Gość elewea276
ja nie chce brac z nim slubu:(przykre slowa ale taka prawda. nie mowie ze nie czuje nic do niego bo to klamstwo ale nie jestem zwolenniczka slubow

Gość elewea276
a matko najlepiej chyba czuje sie jako singiel-zero niepotrzebnych stresow:(

Gość niepisana regula
hmm z doswiadczenia powiem ze jest taka niepisana regula : jak trojkat to z ludzmi ktorzy nie sa emocjonalnie ze soba zwiazani. Jak ktos z kims jest to sie pozneij wszystko jebie :O najlepsze trojkaty sa wlasnie takie ;) wez kolezanke i wyrwijcie kolesia na jedna noc, serio mowie :P

Gość takajaa
Moj ma to samo!!!! Czasami nawet podpowiada, zebym w internecie sobie poszukala jakiejs dziewczyny, a on by sobie na nas patrzyl. Nie wiem co mam o tym myslec, bo czasami zastanawiam sie czy on nie chce po prostu pogapic sie na inna gola babe w lozku...

Gość elewea276
no wlasnie tez tak mysle-dla mnie trojkat z fajnym facetem i kolezanka nie jest niczym strasznym. chodzi wlasnie o wiez ktora jest miedzy mna a nim.jakby mi na nim nie zalezalo to spoko, ale jest inaczej:(

Gość elewea276
moj tez mowi o internecie itp, nie wiem juz co myslec. jakby powiedziala mi to kolezanka o swoim to pomyslalabym ze jemu wogole nie zalezy na niej.. u mnie najgorsze jest to ze on jes kochany dba o mnie, placze:( kiedy wyjezdzam na pare dni, itp pisze tony sms. wlasnie dlatego nie rozumiem dlaczego tego chce:(

wie, że jesteś nerwowa, a jednak odważył się coś takiego zaproponować? przecież juz wtedy jego rzeczy mogły polecieć przez okno, a jednak zaryzykował :O Nie wiesz, czy nie odważyłby sie i na bzykanko z tą trzecią..., skoro aż na tyle się zgodziłaś... wg mnie - debil nic dobrego z tego nie wyniknie a ponadto - zgadzam się z \"niepisaną regułą\"

Gość do elewea
Bo facet chce zobaczyć czy inna kobieta jest atrakcyjniejsza od ciebie w łóżku a także chce zobaczyć czy na innej w tej samej sytuacji wywrze te same emocje.

Gość liluuuu
Moj mowi, ze chce po prostu patrzec jak inna kobieta mnie piesci itd... Kto probowal?

Gość iwis
to zalezy kto co lubi z twoich wypowiedzi wynika ze nie jestes o tym przekonana . Dla mnie to super sprawa my z moim partnerem lubimy trojkaciki 2k +m, probowalismy pare razy i zawsze jest super i to z wymiana. bardzo mnie to kreci i lubie laseczki :). nigdy nie mielismy problemu z zazdroscia w lozku np . gdy onb piescil druga dziewczyne mnie to krecilo i jego tez bo patrzac na mnie widziea jaka jestem nakrecona :) On cie nie moze namawiac sama musisz chciec bo to namawianie to takie podswiadome zmuszanie presja. Nasz zwiazek na tym nigdy nie ucierpial a jestesmy ze soba juz 10lat :)