Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elewea276

sex trojkat- ja moj luby i ona

Polecane posty

Gość elewea276
nie wiem czy o atrakcyjnosc tu chodzi:( ja jestem atrakcyjna i on wie o tym. on ciagle mowi o akcie dwoch kobiet, dwoch pieknych cial...:(

A ja nie mam tak samo - moja partnerka opowiedziała mi kilka pikantnych szczegółów ze swojego życia i jej przyjaciółki - odechciało mi się wszelkich group eksperymentów nie dlatego, że marzę aby jakaś baba albo facet dotykał moją kobietę ale dlatego, że jeśli by się zgodziła, to jako kobieta pragnąca czerpać przyjemność poszłaby na całość - takie są już kobiet - im się w zimnej wodzie na skurczy a stwardnieje ;)

Gość elewea276
iwis a skad braliscie dziewczyne? lepiej obca czy wasza kolezanka? wybierasz te brzydsze od ciebie, ladniejsze czy podobne urada czy Tobie to obojetne i nie jestes o ta 3 zazdrosna?/? Poradz Kochana

Gość elewea276
co jak co narazie powiedzialam mu ze ok bede z dziewczyna ale sam na sam on ma spadac z domu:)z lekka:) niehcecia ale sie zgodzil:) chcialam go tak podpuscic

Gość iwis
to byla nasza kolezanka wspolna tez miala ochote i sprobowalismy . i jak raz sprobowalismy to nam sie tak spodobalo ze potem bylo jeszcze pare razy, innym razem bylismy na imprezce 4 osobowej (" pary) i tak jakos wyszlo ze my dziewczyny mialysmy sie ochote razem pobawic a nasz faceci sie tylko przygladali. nie to nie chodzi o to ze ta trzecia to ma byc jakas szkarada bo sama bym sie nie zmusila. chodzi przede wszystkim o atmosfere ma byc milo i bez zazdrosci , przyjacielsko zeby wszyscy sie dobrze bawili.Ja lubie ladne kobiety i im ladniejsza i zgrabniejsza tym fajniej ale to nie regola. jak wiesz ze miedzt toba i partnerem jest dobrze czujesz ze jaestescie blisko i ze cie kocha i ze go krecisz , a ty siebie akceptujesz nawet majac jakies tam wady to wtedy jest zabawa na maxa. Ale to wszystko zalezy od ciebie. Ja nigdy nie mialam tak ze myslala o ona ma ladniejsze cialo czy cos takiego :)

Gość liluuuu
ja chyba bym nie mogla patrzec jak moj facet caluje inna kobiete, dlatego jeslibym sie zgodzila, to tylko na to, zeby patrzyl. Ale chyba wwczesniej sprobowalabym sam na sam z nia.

Gość iwis
sam na sam z dziewczyna ok ,mowisz ze sie zgodzil ale ja uwazam ze bedzie zazdrosny bo to podobnie jak ze zdrada. jego przy tym nie bedzie to tak jak bys byla z innym kolesiem . ale wsumie zalezy jak do tego podchodzicie. ja zazdrosna nie bylam nigdy .czesto rozmawialismy i stwierdzilismy ze jak ja bym poszla z dziewczyna bez niego to on by byl zazdrosny tak jak ja jak on by robil cos sam za moimi plecami.

Gość elewea276
dzieki iwis:) no wlasnie o to chodzi. ja prawde mowiac tez chce sprobowac...mam pewne problemy ktore tkwia we mnie-wiem ze moze sie to wydac dziwne normalnym dziewczyna...w opinii innych przede wszystkim facetow jestem bardzo atrakcyjna-wiem ze faceci nie przechodza obok mnie obojetnie ..a jednak chyba brak mi poczucia wlasnej wartosci...i z tym musze walczyc. dlatego jestem taka zadrosna i przez to ciezko mi sie zdobyc na ten krok trojkata:(

Gość elewea276
wiesz iwis, moj mi tez tak mowi...nie wiem czy to oznaka milosci czy wrecz przeciwnie..czesto prosi bym nie zrobila mu krzywdy(czytaj zdrada) i jesli chce mozemy robic wszystko tylko wspolnie-razem on sie zgodzi na moje zachcianki fantazje:(

Gość iwis
tak to postrzegasz ze nie mogla bys patrzec jak sie caluje z inna bo tak naprawde cie to nie kreci i ok nie mam nic do tego bo kazdy jest inny . ja lubie na to patrzc lubie jak moj facet robi to z inna i jak mu dobrze ale nie lubie tylko parzec lubie sie przylaczyc :) i uwielbiam byc piszczona przez kobieteto naprawde super uczucie oczywiscie jak dla mnie

Gość liluuuu
Co do pojscia do lozka z kobieta sam na sam, moj powiedzial, ze ok, tylko nie chcialby, zeby mi sie to spodobalo do tego stopnia, ze zapomne o nim :-) W sumie rozumiem. Co do trojkata, to ja tez przyznaje, ze jestem zazdrosna i jak o tym mysle, wyobrazam sobie kobiete atrakcyjnniesza ode mnie i mam wrazenie, ze on bedzie ja podziwial. Brzmi to tak, jakbym byla niedowartosciowana, chociaz nie mam nic do zarzucenia mojej figurze, a moj chlopak twierdzi, ze dla niego jestem doskonala, nie powinnam zatem miec obaw, ale to jest silniejsze ode mnie i chyba wlasnie to decyduje, ze nie zdecydowalam sie do tej pory na ten krok.

Gość liluuuu
Iwis, nie moglabym patrzec, ze moj facet caluje inna, bo odczulabym to jak zdrade, ale tak miedzy nami, to czasami mam takie fantazje, ze on jest z inna kobieta i mnie to bardzo podnieca. Wiem, ze to sie konczy tylko na fantazjach, bo nie dopuscilabym do tego w rzeczywistosci. Czy ja jestem normalna??

Gość iwis
dokladnie cie rozumiem masz rozsterki i ok lepiej przemyslec wszystkie za i przeciw i wtedy podjac jaks decyzje a moze najzwyczajniej potrzebujesz duzo wiecej czasu niz myslisz. ja powiem tak ajk ktos kiedys jakies pare lat temu powiedzial mi ze bede robila takie zeczy i tak mi sie spodobaja tp bym powiedziala ze jest glupi i niech spada (dodam ze mam 28 lat) a teraz :) jednak czlowiek sie uczy o sobie przrez cale zycie. a co do tego czylepiej to zrobic z obca osoba czy z kolezanka to wszystko zalezy bo czasmi chyba zeczywiscie z obca u nas bylo o tyle fajnie ze potem nie bylo jakis niejasnosci pozostalismy w przyjazni do dzisiaj mimo ze wiele sie zmienilo, czasmi moga powstac niejasnoci np. ze kolezanka sie zakocha w twojm faceci czy cos takiego, to zalezy jaie masz kolezanki i jak je znasz bo wiesz trzeba tez pomyslec o bezpieczenstwie i zdrowiu czy nawet zabezpieczeniu np. przed ciaza hehe moze to smieszne ale tez tak sie moze zdazyc. Trzeba to zrobic z glowa o to tyle

Gość iwis
oczywiscie ze jestes normalna ja mowie potrzebujesz na to czasu i nie mowie tu o tyg, czy miesiacu moze o latach skoro podoba ci sie to w sferz fantazji to moze na razie niech to tam zostanie.co do zazdrosci to trzeba ja oddzielic ot tego. narazie musze uciekac p odezwe sie pozniej

Gość liluuuu
Iwis, dziekuje Ci bardzo za rady. Podziwiam cie za to, ze potrafisz oddzielic to od zdrady, zazdrosci. To sa uczucia, z ktorymi walcze bez przerwy. Mam 26 lat i bedac z moim chlopakiem kilka lat, wiem, ze to jest on i nie chcialabym odnalezc sie nagle bez niego, stad ta zazdrosc i obawa przed zdrada. Moze rzeczywiscie to kwestia czasu... Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość a dlaczego nie
Wiekszosc powyzszych wypowiedzi cos strasznie zajezdza moherem... Dlaczego debil??? Jest z toba szczery, ufa ci i mowi ci o swoich fantazjach erotycznych ktore chcialby wprowadzicw zycie razem z toba..co w tym zlego? Jesli trojkat jest przekroczeniem twoich granic to mu o tym powiedz i nie bedzie problemu(jesli on to uszanuje) ale jesli sama masz na to ochote i ufasz jemu, to sie nie zastanawiaj tylko szukajcie chetnej laski ktora wam sie bedzie podobac. I nie wiez tym (w.w moherom) ktore mowia ze to nie jest marzeniem kazdego faceta, bo jest,a napewno 99% facetow. Ja sie ma taki 3. zgodzilam (jestem mezatka) bo sama tez bardzo mialam ochote i nie przeszkadzalo mi ze moj maz tez sie z ta laska zabawial mielismy wszyscy super sex i jak sie przytrafi okazja to chetnie bym to powtorzyla :P

szczerze? nie wierzę,że tylko by się przyglądał.... rzeczywiście, wniosłabym jakieś zmiany w życie seksualne-zmieniłabym partnera :/

Gość elewea276
wrocilam i podnosze temet znow:) kto powie cos madrego;)

Gość elewea276
no czekam i popieram mohery nie brac udzialu;)

Seks grupowny niesie ze sobą pewne ryzyko. . . . . . Można zostać pominiętym. ;) Jakoś nigdy nie marzyłem o dwóch kobietkach jednocześnie. Więc nie każdy o tym marzy!!:)

Gość elewea276
to masz jeszcze czas i pewnie kiedys zaczniesz marzyc;) ale pytam czy macie cos w tym temacie do powiedzenia, ktos byl w takiej sytuacji?

Gość elewea276
czekam:)

ja marze zeby mnie rznelo dwoch facetow i watpie ze to sie kiedy zdarzy :( a naprawde bym tego chciala

Gość elewea276
ja dwoch facetow mialam jak bylam singlem:)to byly czasy;)

Gość elewea276
ja moj facet i jeszcze jakis przystojniak czemu nie;)

hehe sama bym tak chciala, bylabym wniobowzieta, ja moj chlopak i jakis koles, jednym slowem MNIAM

hey tak sobie was czytam i czytam i dochodze do wniosku,ze mam idealnego faceta:)kocha teskni w łozku jest ok.A jak chcemy poswintuszyc to kupujemy sobie jakis filmik(aczkolwiek po pieciu minutach mnie to nudzi) i popatrzymy na rozne konfiguracje.na koncu dochodzimy do wniosku ze jednak sami dla siebie jestesmy idealnymi partnerami.

najlepszym rozwiązaniem na tę propozycję jest wspólny sex z inna parą a po wspólnej akceptacji może też wymiana partnerów! Sprawiedliwie

Gość lisia
ja się na to zgodziłam i ŻAŁUJĘ! było beznadziejnie,czułam się okropnie poniżona itd. nigdy więcej tego nie zrobię! dziewczyny bądzcie mądre i nie zgadzajcie się na tego rodzaju ekscesy!