Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elewea276

sex trojkat- ja moj luby i ona

Polecane posty

Gość wesoły gość
EJ NO CO WY , JA Z ŻONĄ BAWILIŚMY SIĘ W TRÓJKĄCIE 2M I ONA , BYŁO FAJNIE ,SZKODA TYLKO ŻE ONA MI NIE POZWALA NA UKŁAD 2K I JA. CZĘSTO KOBIETY MARZĄ ŻEBY SSAĆ PENISA A DRUGIEGO MIEĆ W SZPARCE , TYLKO WIELE Z NICH WSTYDZI SIĘ PRZYZNAĆ !!! A JA I TAK SIĘ ZABAWIE JAK POZNAM KOGOŚ (PANIE) DYSKRETNEGO.

Gość az9
Jeśli masz choćby cień wątpliwości,nie rób tego.

Gość az9
Ja z żoną bardzo chcemy przeżyć coś takiego ,ale tak trudno znależć.Jeśli ktoś zna stronę dzięki której będzie nam łatwiej wyszukać chętną, to proszę podajcie link.

Gość Pitrek
witam drogie Panie:) Może wyda wam się to dziwne co napiszę ale trudno:) dla mnie taki seks 3 to raczej podchodzi mi pod patologie społeczną. chodzi mi o związki które zapraszają inne pary lub jedna osobę. przecież to nie realne aby pozniej cos z tego normalnego było. Jesli chłopak mąż wam to oferuje to jest lekko mówiąc p.....y zastanówcie sie nad trójkątem trzykrotnie:) Jedna z użytkowniczek ,, lisa ,,tego serwisu sama napisała że została poniżona itp, to nie dla osób czułch i z jakimiś zasadami. z checią usłyszę waszą wypowiedz na moją sugestię:) pozdrawiam

Gość nentiii
Pitrek --Myśle tak samo jak Ty. Trójkąty,czworokaty to normalka,nic w takich układach nie jest dziwne,dopóki,dopóty w takich układach spotykaja się ludzie których nic oprócz seksu nie łączy.

Gość pitrek
Nentiii, zgadza się ale tyko wtedy jak te osoby nic nie łączy ale co to wtedy w tym za przyjemnosć:)? wydaje mi się że lepiej z osoba z ktora cos łączy i doznania 100 % większe musi byc chociaż to coś:) Czy może mi jakaś koleżanka wytłumaczy jak woli:)?

jestesmy w związku już kilkanaście lat - i zdecydowalismy się na takie spotkanie bez zobowiązań z kobietą. Oczywiscie na zaspokojenie emocji i adrealiny potrzebny był drink. Zabawa była przednia - i jak tylko pojawi się konkretna propozycja w sensie - odpowiednio dyskretna partnerka gotowa na takie spotkanie chętnie- jeszcze raz skoryzstamy. Co do moralnej strony jednej i drugiej osoby nie ma co tu rozpisywać - muis byc obojga akceptacja i nie zastanawianie sie w chwili spotkania - że on to jej robi tak a ona mu tak. Nie o to w tym chodzi. Pozdrawiamy i chetnie pogadamy na ten temat:):)

co za debil ja bym mojego rzuciła jak by mi z takim pomysłem wyskoczył

Gość elewea 276
to wszystko co powiedziałam wczesniej to podpucha, normalnie jestem facetem koło trzydziestki, dodam jeszcze - prawiczkiem Ale was nabrałem ha ha ha

powiem krótko moja była mnie zdradziła ale jak kiedyś próbowałem z nią rozmawiać na takie tematy i nawet proponowałem jej trójkąt jak chce najpierw ona ja im kolega a potem odwrotnie ja ona i koleżanka to nie nie wiem i w ogóle i dlatego mnie to zabolało że mnie w rogi waliła bo zawsze byłem otwarty na różne propozycje i zabawy ale nie lepiej za plecami knuć i zdradzać niż otwarcie się dogadać dlatego uważam że lepiej jak partner mówi otwarcie czego chce i proponuje to się zgodzić niż ma potem coś za plecami wyjść no ale to też indywidualna sprawa charakteru nie każdy ma odwagę na coś takiego spróbować :) pozdrawiam ciepło wszystkich i więcej luzu kochani życie jest zbyt krótkie więc czasem warto zaryzykować i do dzieła a nie muszą to być osoby do trójkąta np znajome można zawsze w necie poszukać ewentualnie z ogłoszenia za kaskę i nie ma potem żadnych zobowiązań :) ja teraz jestem sam i chętnie bym spróbował z jakąś parką a nawet więcej osób :) jakieś takie party

Gość hehehuehdu
LoL... nie wyobrażam sobie zebym miała do łóżka wpuścić trzecia osoba nawet najblizsza przyjaciolke czy kumpla mojego chłopaka. Mimo, że byłoby to ciekawe doświadczenie, ale z drugiej strony w jakimś sensie brak szacunku do swojego partnera.

Nie rób tego :( widać że nie chcesz. Jeśli zrobisz to co on chce może to na długo zniszczyć coś w tobie. Nie wiem czy rozumiesz mnie

Gość katerinka nkz
do łóżka mi się nie zdarzyło ale kiedyś kochałam się ze swoim facetem pod prysznicem z udziałem jeszcze drugiej facetki. Nasza relacja była tego rodzaju że ulegaliśmy jej dyspozycjom ale jednocześnie mieliśmy do niej pełne zaufanie. Dużo od nas starsza ale ekstra zadbana. Zatrzymaliśmy się u niej, wieczorem jacuzzi w salonie kąpielowym, obok dwie obszerne kabiny prysznicowe z przezroczystymi drzwiami. My oszołomieni luksusem zaczęliśmy się miziać, wtedy ona po prostu weszła do naszej podając specjalny balsamu dającego specjalne wrażenia przy nawilżeniu erotycznym. Ona zajmowała się mną, pieściła i kierowała w tym sensie że podpowiadała jakie ustawienia i dodatkowe pomocnicze elementy będą sprzyjały najlepszemu seksowi. Oczywiście dotykała również mojego faceta i była również naga.

Ja także mam taką fantazje z udziałem 2k i mojego męża. Szukam takiej chętnej dziewczyny. Jednak myślę że najlepiej takie spotkania wypadją nieplanowane. Z nowo poznaną koleżanką lub z bliską i dawną przyjaciółką.

Gość andziakkt
Ja również w czasie seksu krzyczę, tylko w porównaniu do koleżanki urzeczywistniłam to:) Najpierw poczytałam sobie o trójkącie na różnych forach. Spodobały mi się opinie http://komdax.com. Jakie to ludzie nie maja fantazji

moja zona ostatnio ciagle kreci seks z inna kobieta + ja....wiem ze to zaakceptuje gdyz bedzie to spelnieniem jej fantazji ...mamy po 40-tce i ona tez chcielibysmy zeby byla w naszym wieku....

Gość stanlej
Żona wpadła na taki pomysł noi poszukała koleżanki było wspaniale niebo ziemia ziemia niebo.Mamy zamiar zorganizować party.