Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekdarek

Dziewczyna kolegi była prostytutką

Polecane posty

Gość po35
Zalezy jak potraktowac to co piszesz. Generalizujesz ..powiedzmy ze wg statystyk 25% kobiet to tzw kury domowe wolnogrzebiace. Pisze wolnogrzebiace bo te zyja w lepszych warunkach miz te na fermie. Jezeli wycenic ich prace prowadzenie domu , opieka nad dzieckiem to okazuje sie ze czasem "zarabiaja" wiecej niz facet. Powiedzmy ze czesc z tych 25 % jest w takim stanie dla wlasnej wygody. Bo ja na przyklad nie rozumiem sytuacji ze kobieta nie pracuje jak dxiecko w szkole. Realnie jak facetowi znudzi sie taka babka to albo poszuka sobie kochanki albo poszuka sobie mlodszej ktora tez urodzi mu dziecko. Powiedzmy ze czesc z tych 25% to nieszczesliwe kobiety przyxwyczajone do wygodnego zycia a czesc to faceci ktorzy moga zrobic ze swoja zona co im sie podoba. Coz czas dziala na niekorzysc aczkolwiek nawet w przypadku takich sytuacji jest spora roznica miedzy prostytucja a jestem z toba bo mi wygodnie. Czas zawsze dziala na niekorzysc kobiety dlatego jezeli ona tkwi w takim zwiszku to pidcina galaz na ktorej siedzi. Zreszta zycie jest za skomplikowane na pare zdan. Co nie zmienia faktu ze d****a bedzie zawsze tylko d****a i mozna zrobic z nia co sie chce za 100 zlotych. Co pewnie srarsze kolezanki po fachu moga potwierdzic.

ja bym powiedziala,ze sie do mnie dobierales(nawet sila) i odmowilam,a teraz sie mscisz i juz sam nie wiesz co wymyslec,bo masz urazone ego.jesli ona jest kumata i NIE MA ZYDNYCH DOWODOW na to co robila to jeszcze ty na durnia wyjdziesz.zreszta sam chodziles do burdelu,wiec sorki ale to podwojna moralnosc z twojej strony,wiec zamilcz na wieki.

Gość po35
Ehh napisalem to bo ten gosc sie pidnieca ze prostytutka sie z nim calowa. On jej zaplacil i cieszy sie ze calowal prostytutke w usta.. w usta gdzie przed chwila mogl byc cudzy kulfon. Nie lapie schematu to chore. No dobra droga panno powiedzmy ze twoj maz nie wie ... potem idzisz z tym biedakiem.na miasto i wszyscy faceci do niego mrugaja ..czasem zatrabi auto. Wreszcie trafia sie powiedzmy imprezowy koles ktory podchodzi do niego i mowi czy ona jest wolna wieczorem bo mam ochote. No tak to przeciez dziala :-) I co wtedy ?

Gość gość
Ten kolega zamozny? Czy zwykly polski burek, ktory jakos przetrwa od 1 do 1? :P Jak to drugie to kolega nie ma nic do gadania czym jego kobieta sie zajmuje... Sam chodziles na dzifki i sie nie wstydzisz? Ze ktos byl dla ciebie 'platna rozrywka sexualna'? :D:D zazdrosc ex roochacza, ktory nie ma nikogo? Moze byc i tak, ze kolega juz wie, i sie tylko osmieszysz... Kolega mojego meza mu powiedzial, ze bylam prostytutka (nie byl moim klientem, ale mialam zdjecia z twarza zagranica) a moj maz go wysmial, ze to zaden news i ze tak troche zawiscia powialo, bo sam dawno nie ruuchal, nie przytulal sie do kobiety, ale to nic dziwnego skoro jest wiecznie nacpany :P moj maz wie czym sie zajmowalam od dawna, sknczylam studia, teraz mam inna prace. Z dawaniem bez gumy to widac, ze sam zmysliles, "widac bylo, ze lubi ten sport" a co miala obslugiwac klientow z buzia w podkowke? :P widac, ze ty jestes zazdrosne niedojrzale dziecko , i lubisz skarzyc :P nie wtracaj sie w sprawy doroslych.

Gość gość
Podwojna moral isc, o to to. Podwojne standardy. 22:44 klienci sami maja zony i wiele do stracenia, reputacje, (jak koledzy sie dowiedza, ze chodzi na dzifki to o opinii roochacza i bad boya moze zapomniec), wiec jak widza mnie sama lub z partnerem na ulicy to trzymaja buzie na klodke, nawet sie nie patrza :P za to ja na nich chamsko patrze :P przygladam sie im.... powiem wam szczerze, ze ci brzydsi chodza na dzifki...

Gość gość
chuj ci do tego kim była i co robiła,masz jakąś misje zbawiania i umoralniania innych czy co?to jest ich sprawa,po co sie wp*****lasz w cudze związki?skąd wiesz ze on o tym nie wie?moze to akceptuje i nic ci do tego

Gość bettkalala
masz świadków?masz niezbite dowody które mozesz mu przedstawić?nawet jesli była kim była to jej sprawa i nie masz prawa psuć jej opinii i relacji z facetem,zajmij sie swoim zyciem

Gość Myśliciel1981
Temat dawny, ale chętnie się wypowiem. Powiadasz, że ta dziewczyna to kur**. Ok, a kim Ty jesteś, jak nie zwykłym kurw******, skoro z takich usług skorzystałeś. Jesteś zakłamany, bo sam korzystałeś i czujesz się lepszy. Ja też skorzystałem nie raz, ale staram się tych kobiet nie traktować z góry. Wśród nich są kobiety, które są zwykłymi zdzirami, ale też i takie, które są naprawdę fajne i takie też, które ten sport lubią. Poznałem też parę z którymi naprawdę dało się świetnie pogadać. Bo ja szedłem nie po to tylko, aby się spuścić, ale pobyć z kobietą, porozmawiać, pokochać się. Jestem sam, gdyż wolę być sam niż być z kimś, aby tylko być, bo wolę być z kimś, którego naprawdę kocham i przyznaję korzystałem, aby poczuć bliskość kobiety. Już dawno nie korzystałem z tego, ale nie uważam, że robiłem coś złego, ani dobrego, coś czym należałoby się chwalić, ani wstydzić. Prostytutka jest to zawód jak każdy inny i do tego bardzo potrzebny, co więcej mało jest prostytutek z prawdziwego zdarzenia. Gdyby nie te kobiety wiele kobiet doświadczałoby przemocy seksualnej, a wiele małżeństw by się rozpadło. Dla mnie kur** to zwykła kobieta, która mając kochającego i oddanego faceta zdradza go na prawo i lewo, oszukuje go. I to jest kur** przez duże K. I jak pisałem wśród prostytutek są też kobiety naprawdę fajne, które z racji na to, że coś przeszły potrafią wiele zrozumieć, są życiowe i mogą być 100 razy lepszymi żonami niż wiele zwykłych kobiet. Powiem Ci więcej, spotkałem kiedyś jedną striptizerkę z którą chciałem się umówić, niestety kolega nie poszedł ze mną jak prosiłem go i już nie ma raczej szans, aby ją spotkać. Jest wysoce prawdopodobne, że nie zgodziłaby się, ale była naprawdę fajną babką z którą dało się pogadać. I ja nie miałbym nic przeciwko, aby moją dziewczyną była kobieta, która pracowała w takim zawodzie pod warunkiem, że powiedziałaby mi, przebadała się i już z tym zerwała. Nie ukrywam, że byłoby mi przykro, nie skakałbym z radości, ale każdy ma jakąś przeszłość i coś za uszami. I nie wp*****laj się do życia kolegi i jego dziewczyny, chyba, że widzisz ewidentnie, że chce ona go okraść, wykorzystać. Ale jeżeli go kocha to daj im szansę. Bo wiesz pewnego dnia ty możesz kogoś kochać i zraniona strona poinformuję Twoją ukochaną, jak to cnotliwie się wcześniej prowadziłeś. A Twoja luba może nie być już tak tolerancyjna i postępowa.

Gość gość
Autor poszedł poskarżyć :D

Gość gość
Męzczyźni nie są lepsi pozdro