Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miarabelka9999

powiedzcie co o tym myśleć??

Polecane posty

Gość miarabelka9999

Byłam z nim 4 lata pózniej się drogi rozeszły on mnie oszukał skrzywdził było pięknie ale się skończyło czy on będzie jeszcze tego żałował ze skrzywdził czy zrozumie kogo stracił?? czy zapomni i nic już do niego nie dotrze

Jesli Cie Kochal to nie zapomni.MIłOśC jest jedna i na cale zycie.Jesli zapomni tzn,ze to nie byla prawdziwa milosc z jego strony.A co nadal cos do niego czujesz?

Gość ta co ma 30 prawie
tez tak mialam zastanawialam sie nad tym czy on pozauje , ze mnie stracil potem poznalam innego faceta, cudowny zwiazek pol roku i ten tez mnie zostawil spotkalam sie z bylym, ktory mowil ze zalezy mu na mnie i nigdy o mnie nie zapomnial sentyment powrocil ale podczas tego spotkania nie czulam nic teraz jestem sama, mam dosc zwiazkow, mam dosc facetow, chce byc sama lat29

Gość miarabelka9999
kocham go nadal chociaż bardzo mnie skrzywdził chciałabym aby zrozumiał swój błąd i gorzko tego żałował wybaczyć to mu chyba wybaczyłam ale żeby zaproponował mi zacznijmy wszystko od nowa to niewiem czy bym się zgodziła

Gość litka
z facetem źle ale bez jeszcze gorzej dojdziesz do siebie i znów spróbujesz, z tym że w tym wieku to już męskie towary z odrzutu albo do powtórnego przerobu

Gość hopin
po co chcecie żeby żałował, nie duście tego w sobie, odpuście, żyjcie dalej, a nie pięlegnujcie w sobie to co było i już nie wróci se la vi, takie rozpamiętywanie nic nie daje poza bólem