Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Udzielę korepetycji uczniom szkół podstawowych, gimnazjów, a także szkół średnich. Jestem studentką filologii germańskiej. Cena 20 zl/60 min. Tel. 667 114 598, e-mail: lidka87@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Styczeń 8, 2008 malutko bierzesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem boska jestem sliczna Napisano Styczeń 8, 2008 poziom proporcjonalny do ceny? i na ktorym roku jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Styczeń 8, 2008 jestem na trzecim roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidka 87 Napisano Styczeń 8, 2008 Udzielam też z frnacuskiego po 100 zł za godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Styczeń 8, 2008 to jakiś żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidka 87 Napisano Styczeń 8, 2008 Francuza to robię za darmo bo to uwielbiam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem kochanką Komicznego 0 Napisano Styczeń 8, 2008 nie podrobisz mojego nicku jełopie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uczeń pilny Napisano Styczeń 8, 2008 a tak na poważnie to co prucz tego Niemca ? Jak ładna jesteś to mój stary da mi kasę, bo stódentki jeszcze nie ciópciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach