teoria 0 Napisano Styczeń 9, 2008 no własnie niekoniecznie bo jak dałam wyślij to mi napisało, że strona przedmiotu została zablokowana przez administratora czy jakoś tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola19761 Napisano Styczeń 9, 2008 mój doszedł bo ja weszłam na jego komentarze i z tamtąd wysłałam mu wiadomosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wujke Napisano Styczeń 10, 2008 I przyszedł. Powiedzieć, że auto sprzedane:) I że szczerość popłaca*. Przemek * Czasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luckylady 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 390457893847 Napisano Styczeń 10, 2008 "Ropożerne Kur.wisz.cze" buahahahahah :-D wygrałeś chłopie z tym "Czarna kur.wa" :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ooooo nie gadaj Wujke !! :D rozkochałeś sporo babeczek w sobie nie wiem czy wiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Styczeń 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Styczeń 10, 2008 napisz cos o sobie -jestem tobą 0oczarowana ........................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola19761 Napisano Styczeń 10, 2008 KOBIETY - dostalam emayla od własciciela opisu . Pisze że sprzedal "czarną SZmaciorę " i dziękuje za miłe słowa . Jestem w szokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 10, 2008 http://www.allegro.pl/item295859093_maxxxymy_skowrona_kup_ale_nie_cztaj_.html tego samego autora :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie widziałyśmy Napisano Styczeń 10, 2008 a ty widziałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedak 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Styczeń 11, 2008 to pokazcie :D:D:D:D:D:D:D::DD::DD:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleżanko powiesz gdzie Napisano Styczeń 11, 2008 wudzizałaś zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleżanko powiesz gdzie Napisano Styczeń 11, 2008 drugi link to aukcja książki nie widzę tam żadnego zdjęcia;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Bujdetta jakiego Przemka ? :P nie chodzi Ci aby o Gracjana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleżanko powiesz gdzie Napisano Styczeń 11, 2008 nie wierze, żeby Gracjanek takie rzeczy wypisywał.,....a teoria co Tobie ten Gracjan tak po głowie chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Bujdetta ja tez ni mam pojęcia o co kaman :D :D :D :P podpowiedz coś noooooo ;) koleżanko powiesz gdzie ---> a chodzi, chodzi i wyleźć nie może :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 11, 2008 aha i chyba nie sądzisz, ze WUJKE to ta sama osoba co autor tej książki tzn. PRZEMYSŁAW SKOWRON ? bo z tego co pisze w opisie to on ma tylko takie samo nazwisko raczej :D chyba, ze to jego ksiażka jest ? :D :D hmmm tego bym nie była pewna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Że niby to on ?? http://ww6.tvp.pl/images/2006/08/28/497912/img200.jpg hehe ciekawe, ciekawe ...... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola 19761 Napisano Styczeń 11, 2008 Czy to On Czy nie On ?????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lustereczko_powiedz przecie 0 Napisano Styczeń 11, 2008 niezłe uśmiałam sie do łez jak przeczytałam koles ma niezłe poczucie chumoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 11, 2008 łeeeee za głupia jestem żeby sie bawić w Sherlocka Holmesa :O :P :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trtrtr 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Hah, zdarzają się tematy na kafeterii o których myślę że fuks że nie przegapiłam. Ten dzięki linkowi do nich należy! Teoria, dzięki!!! Teksty tego sprzedającego są kapitalne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Trtrtr --> ;) Bujdetta ja myślę, że to nie on bo w opisie sprzedawanego Czarnego Kurwiszcza wyraźnie był podkreślony Kraków ;) tak jakby on w Krakowie mieszkał a ten jest z Jaworzna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 12, 2008 tzn wiesz ja nie mówię, że nie masz racji , ale byłam pewna po opisie, że ten WUJKE w Krk mieszka a nie w Jaworznie ;) ale kto wie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wujke Napisano Styczeń 14, 2008 Dzień dobry. Zaalarmowany zamieszaniem, jakie pośrednio spowodowałem, postanowiłem odwiedzić Panie i opowiedzieć o sobie. Otóż nazywam się Skowron, Przemek, mieszkam w Krakowie. Robię w mediach, a w wolnych chwilach piszę książki i sprzedaję Omegi. Moje Czarne Kurwiszcze pojechało w sobotę do swojego nowego Pana. Daj mu, Boże, zdrowie. I -skoro wszyscy się tym chwalą- też mam dzieci. Maxa i Tosię:) P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Wujkeeeee :D :D :D :D czyli ja dobre zdjęcie wkleiłam :D :D fajnyś ;) dla dzieciaków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola19761 Napisano Styczeń 18, 2008 Dzięki Wielkie Wujke! Chyba wszystkie jestesmy usatysfakcjonowane Twoją krótką wypowiedzią na swój temat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vrgt6htj7 Napisano Styczeń 18, 2008 ale laseczki sie podjaraly a ziomo za duzo ziola jara hehheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach