Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hm hmmm

Seks z facetem z czata

Polecane posty

Umowilam sie z facetem z czata... i sie dzis widzielismy pierwszy raz. Uprawialismy seks w samochodzie. Chyba chcialam sie dowartosciowac... a wyszlo odwrotnie. Czuje sie beznadziejnie, mimo ze mialam orgazm i nie bylo zle. Niedawno zerwal ze mna facet, ktorego nadal kocham... jestem nienormalna

bylo minęło -zapisz to w pamięci jako wyskok do którego czasem w pamięci milo będzie wrócić:p poza tym chociaż raz trzeba spróbować;):classic_cool:

a jak bedzie sie odzywal to go olac? chyba tak... poszuka sobie innej przygody

ha, to napewno był Janusz, który tutaj coś o tym pisał. ;) On mówił, że się umówił w hotelu. Pewnie kasy nawet na hotel nie miał. Pełno teraz wszędzie jakichś oszustów :O

ale juz dzis nie mam kaca moralnego, nawet sie usmiecham na sama mysl... haha

a czemu by nie z tym samym? ;) umawianie sie coraz to z nowym to zawsze jakis stres..

Gość napalniec
ja jestem chętny :d

Gość bliska..
miałam tak kiedys umówiłam się az wiecej nie chciałam ale sex był booski taki bez pruderiii mniam :P

Gość dobrze zwinięty krawiecki
skąd wiesz ile facet musiał się natrudzić? ;)

4 lata z jednym facetem i co mi po tym? kopnal mnie w dupe.. a teraz jestem wolna i moge byc latwa, o! :P

a niech mnie i pol miasta przeleci, a w dupie poki co mam co powiem jak kogos poznam z kim zechce byc.. jestem zlaaaaaaaa! :P daj sobie spokoj, nie naprawisz mnie :P

poza tym nie tylko ja sie puscilam, ten facet tez... wiec tez sie moge kolezankom pochwalic i co :P

do "a mariusz jest glupi": czyzbys byla kolejną dziwka ktora daje na lewo i prawo probujac sie dowartosciowac? mozesz odpisac co chcesz, nei mam zamiaru wdawac sie w dyskusje ze zdzirami. Uwazam ze kobieta lub facet moze miec kogos z kim bedzie uprawiac seks, taki przyjaciel ale tez do seksu, ale skoro ty nie widzisz roznicy miedzy tym a puszczaniem sie z kim popadnie no to juz nic na to nie poradze, daruj sobie zeby cos odpisac bo ja wiecej nei bede sie fatygowal zeby cos ci odpisac.

w dupie masz ze sie puszczasz bo masz zapedy na bycie zdzirą i nie probuje cie naprawic, wyrazam tylko swoja opinie, jak dla mnie to mozesz nawet to robic z koniem. nie jestes kobieta tylko podgatunkiem, gardze takimi ktore puszczahja sie na prawo i lewo, wiec nie pisz juz nic do mnie bo szkoda mi juz czasu na ciebie, rozmawiam tylko z kobietami a nie z puszczalskimi zdzirami.

Gość bliska..
hm hmmm jestes booska 😘 ;)