Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenaaaaa

Mam pretensje do rodzicow

Polecane posty

Gość Magdalenaaaaa

ze nie kupia mi mieszkania Powinni sie zatroszczyc o moja przyszlosc i zaoferowac dziecku na start jakies lokum Ciekawe co zrobie gdy wyjde za maz Mam isc na stancje do jasnej cholery Mam tego dosc wyc mi sie chce

Gość kapryśna iskierka
może sama zarobisz?

Gość a stac
ich na zakup tego mieszkania? pracujesz? mialabys je czego utrzymac?

Gość Magdalenaaaaa
Swinkowa co cie tak rozsmieszylo? Tak pracuje i mialabym je za co utrzymac Mysle ze mieszkanie powinni zapewnic dziecku rodzice a nie tak ze ja mam sobie zarobic

Gość Magdalenaaaaa
Nie nie stac ich na zakup mieszkania ale powinni pomyslec o tym wczesniej jak sie tylko urodzilam Mogli chociaz probowac zbierac a teraz jestem z gola dupa

Gość taran-tula
postawa zadaniowo-roszczeniowa jeszcze nigdy nikomu nic dobrego nie przyniosla.......no ale moze tobie sie uda;)

Gość gdf
śmieszna jesteś Ty i Twoja postawa roszczeniowa. moch rodziców byłoby stać na kupienie domów i aut dla kilku swoich dzieci -ale tego nie zrobią a my wcale tego nie oczekujemy. co innego pomoc a co innego pasożytnictwo jesli weźmiesz się w garsc to sama zarobisz na co tylko chcesz, w Polsce. jestem najlepszym przykladem ze jest to mozliwe :)

Gość Magdalenaaaaa
Ten tekst o pojebanych rodzicach to podszyw

Gość Magdalenaaaaa
A nie sorry- to mój test, to na innym topiku jest podszyw

Gość Magdalenaaaaa
gdf Jak mozna zarobic na mieszkanie w Polsce zarabiajac 1000 zl miesiecznie I z tego trzeba jeszcze zyc Ja tego sobie nie wyobrazam

miej pretensje do siebie. nie dość, że cię wychowali ?! boże. niewdzięczna dziewucho! aż przykro jest czytać twoje żale :o

Gość Magdalenaaaaa
Przestan sie podszywac debilu

Gość Magdalenaaaaa
Jak to z jakiej racji? Czy ja się na świat prosiłam, chyba nie?! W takim razie rodziców obowiazek jest aby zadbac o moją przyszłość,i tego od nich bedę wymagać.

Gość dziewucho a ile....
Ty masz lat, chyba jeszcze nie doroslas co??? Jak mozna takie bzdury wypisywac, a czy zastanowilas sie nad tym ile Ci juz Twoi Rodzice dali, a przede wszystkim zycie i uwazam, ze to jest wazne!

Gość gdf
ja Ci nie każę pracowac tam, gdzie płacą 1000 zł. Twoje zycie -Twoje wybory a mi mieszkanie na stancji jakoś nie zepsuło przyszłości, przynajmniej na razie tak to wygląda :D

Gość Carolyna
nie chcialabym takiego dziecka...ściere i do roboty!

jak można nie szanowac rodziców i pisać głupoty typu: ja się na swiat nie prosiłam. brak mi słów dosłownie :o 🖐️

Robaczek, chyba jednak jej nie wychowali :D :D Jak się nie prowsiłaś na Świat, to wynocha (sznurek, żyły, tabletki, wieżowiec - co tam chcesz) i będzie po problemie :D

Gość dziewucho a ile....
dam Ci jedna rade, zmadrzejesz jak bedziesz miala swoje dzieci... OBY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gdf
hihih fajnie tu:) dawno nie byłam na kafe.. odzwycziłam się od panujących tu zwyczajów i uszczypliwości..

Gość tak to jest...
prawda jest taka ze mało kogo stać na kupienie dziecku mieszkania, a ty jestes jakas oderwana od rzeczywistosci:o

mam 20 lat i wiem co to szacunek do rodziców. nie oczekuję że kupią mi mieszkanie. mam zamiar skończyć studia, znalezc prace i odkladac na mieszkanie. żałosna jesteś. myślisz, że ktoś cię tu poprze?

Gość gdf
bzdura kompletna. każdego stać na bardzo wiele... ale najlepiej poczekać, a nóż widelec samo przyjdzie...? a potem się dziwić:(