Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusiaaaa8888

Czy jestem łatwa?

Polecane posty

ejże, ejze.. cicho, no spokój ma być :classic_cool: no, może nie od niepamietnych.. ale fakt, od jakiegos czasu nawiedzam.. w koncu bycie nawiedzonym zobowiazuje no widzicie, a ja Was lubię (jeszcze :classic_cool:) kurde, spac miałem iść.. zaraz zmiatam do autorki: nie przesadzaj - jesteś dorosła, robisz co uważasz za słuszne. Co pomysli to pomysli, byle nie było za późno (w jakiś tam sposób)... i tyle.

a tak, Jarka tam nie było spór zbiorowy o wargi był na temat oczywiscie - rozmiaru, a jakże :classic_cool: (chyba byłaś po stronie krótkich :P) aa, Julka tez znam, bywa u mnie (znaczy na topie) Z tego co widzę, Tamari, też się do niego kwalifikujesz ;) (Jarka juz gosciłem :P)

mój ostatni był oczywiscie do Tamari tez juz lecę, prochy juz nawet wziąłem :classic_cool: Jarek 🖐️

mimo wszystko odnoszę wrażenie że "frajer" nie był do mnie z prostego powodu - mnie jeszcze wczoraj nie znała :P tak wiec załóżmy, że sie nie pogniewam... tym razem naprawdę spadam, nara chłopaki 🖐️

Gość ayeee
Nie jesteś łatwa :] Takie moje skromnie zdanie.

Gość p24
jesteś łatwa

Gość fanzlalka
A ile ty masz lat kochana bo tego nam nie powiedziałaś.

Gość Lusiaaaa8888
Mam 37 lat :)

Gość ideal
a ja mam 38 lat Ludzie podawajcie wszyscy ile macie lat. Zróbmy taki heppenimg i wpisujmy tutaj ile kto ma lat.

Gość Juzio_z_zakopca
55 lat

Gość Pawel21
Tak jak w nicku. A co do ciebie Tamari . Dziewczynko z toba to ja bym szybko porzadek zrobil ;).

Gość Anika31
ja mam 13 i już uprawiałam sex z 3 cchłopakami:)

Gość no nie zaprzecze
:classic_cool:

Gość niewiemwtf
hej, ostatnio na imprezie po 2 miesiącach ciezkiej nauki do sesji poszlam na domowke,bylo okolo 50 osob, w pewnym momencie poznalam bardzi zabawnego chlopaka i zaczelismy sie wyglupiac i zartowalam do niego co jakis czas oooo kocham cie albo hhahaha ale ty jests zabawny i pare razy go przytulilam w tych zartach. Pozniej mieslismy isc wszyscy potanczyc i jeden facet ktory sie we mnie lekko podkochuje zaczal isc ze mną po schodach na dol i na klatce przycisnal mnie do sciany i pocalowal....a na to wszystko nadszedl moj kolega, ktory rzucil komentarz: juz wiem jaka jestes! a pozniej zaczal mnie nazywac podobnie do dziwki i mowic ze sie nie szanuje, ze jestem da niego zerem. sluchajcie czy ja jako wolna kobieta naprawde zrobilam cos az tak strasznego ze zasluguje na takie teksty? bo ja juz nie wiem czy cos ze mna nie tak czy z tym kolega...dodam tylko ze kiedys sie we mnie kochal . Prosze powiedzcie mi czy jestem dz?

Gość syvyt
bez wątpienia jesteś, dałaś chłopakowi nadzieję a potem poszłaś w tany, dobrze że się nie powiesił.

Gość niewiemwtf
prosze traktować moje pytania powaznie... nie pisze tu po to by zostac wysmiana tylko zeby poznac obiektywne opinie , nie licze na ironie i chamstwo