Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz tematu

Dziewczyny które dziś zrobiły sobie dobrze - wpisywać się

Polecane posty

I nie tylko paluszki :P Wciąż czekam na referat o twoim narzędziu którego mam się bać i działa cuda :classic_cool: Czyli co mi zrobisz jak mnie złapiesz :P ;) I nic...obiecanki macanki :P :P :D

żonko, tak duże o których pewnie myślisz, NIE kręcą mnie ;) Pomału uświadamiam sobie to żródło Twojej lektury :D Czytaj czytaj ja nie mam nic do ukrycia :) ;)

Cześć dziewczyny. Może któraś ma ochotę wymienić się ze mną doświadczeniami z masturbacji? Szukam dziewczyn, z którymi mógłbym o tym popisać. Możemy wymienić się zdjęciami, filmami albo umówić na cybersex. Jestem otwarty na Wasze propozycje. Zapraszam. Będzie przyjemnie, intymnie i nieprzyzwoicie . Piszcie na maila rozotygr@o2.pl

kurcze to byla noc........klikalam do 3.30 ......ze srarym znajomym.....

Mój czas był dziś mocno wypełniony, niestety niczym czego bym sobie życzył. Dopiero wieczorkiem zrobiłem coś dla ciała i byłem w fitness studio ;), a teraz siedzę w dobrym humorze lekko rozmarzony ;)

żonko, prowadzę filozoficzne rozmyślania na temat kosmosu i różnych z nim spraw związanych. Tzn. też o kosmonautkach, które ten kosmos lubią zdobywyć i osiągać. Chodzi mi głównie o odloty do innej galaktyki ;) :P Jest niewielki krąg tych o których myślę, a może nawet na krąg to by już zabrakło ;)

Dodam, że co do drugiego punktu "JAK", to nie wiem czy jestem już gotowy tutaj na forum takie rzeczy pisać. A jak nawiedzione i oburzone fanatyczki radia z ryjem się pojawią i ........ będą chciały ;) ;)