Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaaa

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość kasiiaaa

mam problem..tydzien temu chcialm z chlopakiem sprobowac ten pierwszy raz, jednak nie doszlo do tego poniewaz mni za bardzo bolalo i sie wycofalam. Jego czlonek wszedl tylko kawalek.Dodam ze mial prezerwatywe. CZy w tym wypadku moglo dojsc do zaplodnienia!?:( od Soboty strasznie sie denerwuje i nie wiem czy okres mi sie nie spoznia...poa tym brzuch mam twardy na dole...Moze wydaje mi sie to wszystko bo juz wariuje i przez nerwy mam takie schizy ale chce sie dowiedziec czy to tylko przez moje nerwy...plz o odp....

Gość cherrycoke111
na bank jesteś w ciązy

Gość była panna młoda
i to jeszcze ciąża mnoga....ale dzieciaki moga być niedorobione bo zmajstrowane połową sprzętu

Gość cherrycoke111
generlanie- współczujemy głupoty ps. dziecko ile ty masz lat?

Gość na biologii
już w 4 klasie szkoły podstawowej o tym się mówi :O ale jak widać Ty myślałaś o czymś innym :P

Gość do seksu
pzredewszystkim nalezy dorosnac, poza tym przyda sie powtorka lekcji bilologii, bo do zaplodnienia potzrebny jest wytrysk, poza tym kobieta w danym okresie musi miec dni plodne, a to jeszcze nawet nie wystarczy zeby zajsc w ciaze, takze kawalek czlonka w dodatku w prezerwatywie na pewno nie sprawilo, ze zaszlas w ciaze, nie schizuj bo to zupelnie niepotzrebne!!!