Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cieszmy Się

NAJLEPSZY PODSZYWY

Polecane posty

..Był tutaj kiedyś taki temat ale w chwili obecjej nie mogę go znaleźć..więc zakładam nowy...wklejajcie najlepsze podszywy!!

10:42 marko pollo codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu...

15:04 skrzat lesny ..codziennie nad ranem zaraz po brzasku staję na parapecie ,okleiwszy uprzednio krocze taśmą izolacyjną chińskiej produkcji,zakładam na nos papierowy dziubek z gumką oraz przytraczam sobie do głowy nadmuchaną gumową rękawicę i zaczynam piać aby obudzić do szkoły wszystkie dzieci w moich ukochanych Pierdzimąkach Kujawskich. 15:31 skrzat lesny Często nocami przy pełni księżyca zakradam się do kaczych legowisk przy pobliskiej osiedlowej sadzawce.Wyszykuję puste legowiska i układam się tam uprzednio ubrany w płaszcz przeciwchemiczny OP-1 oklejony kurzymi wysmarowanymi kaczym łojem dla utrzymaia zapachu piórami i błony pławne zrobione z gumowych rękawic zakupionych w biedronce.Oczekuję tak ubrany na upragnioną ekstazę ,którą będzie zaproszenie do stada i odlot do ciepłych krajów na zimę...

..uwielbiam zostawać po zamknięciu w pobliskiej biedronce i niczym polujący kot wyszukiwać między półkami tej jedynej z moim przysmakiem w postaci draży kokosowych.Momentalnie z małego kotka przeistaczam się w prawdziwego dzikiego lwa kiedy rozpruwam jedno po drugim opakowania z drażami.Lecz niestety zdarza się że po ciemku nie rozpoznaję kiedy to perfidne kierownictwo sklepu zamiast moich ulubionych draży daje na półki jakieś podróbki z cyferką 1...i gdy zajadam łapczywie jedna po drugiej objawia się u mnie zwierzęca nienawiść,która eksploduje ze mnie w postaci tychże draży upchniętych uprzednio w odbycie jedna po drugiej i wystrzeliwanych salwami w sufitowe lampy...

16:08 hge kiedy byłem mały miałem poważną wadę wzroku.A polegało to na tym ,że zamiast oczu miałem dwa penisy.Rodzice wydali ogromne sumy na lekarzy i nic, ale naszą największą tragedią była podróż do Chin do znanego i cenionego na całym świecie doktora PaiChi - Vo .Rodzice zapożyczyli się u pobliskich żydów na pokaźną sumę ...a doktor po dokładnym zbadaniu mnie stwierdził tylko tyle,że mam ch*jowy wzrok...

Gość podnoszetemat

Gość podnoszetemat
mam niepłodne dni

Gość uppppppppppppppppp

DośćFajny Gdy tylko zamilkna poranne kuranty ubieram na swój kształtny czerep kaszkietke babci Janiny ze stołecznej drużyny sanacyjnych skautów, na nogi wdziewam sandały typu "rzemień" i opasawszy się obrusem z cepelii wychodzę w podskokach buszować i penetrować osiedlowe warzywniaki w poszukiwaniu twardych i długich porów celem stoczenia walki a la Luk Skywalker i Lord wader z Chmurą Cześkiem-wózkowym w tutejszej biedronce