Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Który lepszy???????

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie drugi:PTakie ku.rewski na maxa, ale to chyba o to chodzi:D🖐️

Gość ŻONA CO UIWELBIA SEX
Obydwa są zajefanie sexowne Wybrałabym ten pierwszy...zresztą mam podobny ;) Albo idź na całość i kup dwa :)

Gość gość
Kurde....albo pierwszy....Wiesz co? Wydaje mi se, ze ten drugi bardziej bedzie biust eksponował jak tak na krój patrze, wiec jesli masz małe tzytzki to lepiej drugi, jesli wieksze to możesz spkojnie brac pierwszy, a ja to bym kupiła w ogole dwa tylko w róznych kolorach:D:D

Gość pieknaaaa
Mnie sie podoba 1.Kurewski?Czlowieku ty chyba sie z choinki urwales:))Jezeli jestes kobieta to zapewne nosisz biale bawelnane staniczki na grubych ramiaczkach biale galatony skoro tak piszesz o dwoch slinczych i bardzo kobiecych gorsetach

Gość gfddf
a ktory z nich lepiej eksponuje jądra?

Gość gość
Taaa, jestem kobietą i podtrzymuje: ku.rewski. Oglądała kiedyś jakiś film o Dzikim Zachodzie? Tam prostytutki w saloonach nosiły własnie takie gorsety jak ten drugi...z tym mi sie właśnie skojrzyło i tak napisałam:) Ofkorz powtórze się, że w pozytywnym znaczeniu.

Gość bgder
kobieta i tak wyglada najlepiej bez zadnego ubrania .

Gość gość
Gorser zawsze warto kupić ciut wiekszy niż ciut mniejszy. Ja dla siebie bym wybrała M patrząc z rozmiarówki, a jestem chuda dość, wiec L wcale nie oznacza, że autorka jest spasionym wieprzem:)🖐️

Jako plec brzydsza tez sie chyba moge wypowiedziec i tez obstawiam drugi ;). Bardziej mi wpada w oko ;).

Gość gość
sunnyday--> lubia, lubią:P I to bardzo, ja pytałam:D🖐️

Gość a co z grą
też sie zastanawiam nad tą grą..., czytałam gdzies na kafe, ze jest super juz nawet miałam ją kupić, ale niesstety zostały wszystkie sprzedane może ktoś sie podzieli wrażeniami co do gry???

Gość a co z grą
chyba ta, która wyświetlasie na stronie którą podałaś po prawej stronie... tzn ja o tej konkretnie myślałam ale tez przekonana do końca nie jestem