Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innyhd

skąd takie przesądy ,że w ciązy nie można....jesc malin

Polecane posty

nieukiem to jesteś ty bo po pierwsze każdy lekarz potwierdzi to co napisałam o więzadłach (i to że MOŻE co nie znaczy MUSI spowodować kłopoty) a po drugie nawet mojego nicka porządnie nie umiesz napisać :O kulturka :O

Gość komons
pierdol sie canbera rozmawiałam z lekarzami i zaden nie mowił, ze podnoszenie rak do gory jest szkoldiwe, włazenie na drabine owszem!

Gość winiary
komons czy wg Ciebie to ze napisalam CYTUJE "jedzenie malin przyspiesza porod co we wczesnej ciazy nie jest wskazane" mowi cos o poronieniu IDIOTO ALBO IDIOTKO!!!!!!!!!!!!!!!!! czytaj dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ddddssa
Jest wiele takich kulinarnych rzeczy ktore są zabronione. Ale ja jem wszystko z umiarem. Tak jak teraz zdecydowałam sie na sushi, ale oczywiscie wegetariańskie w Tekeda sushi.

Gość gość
wy jestescie durne z tym serem plesniowym mozna zjadac i tony sera plesniowego byle byla informacja,ze jest robiony z mleka pasteryzowanego chyba musialybyscie kupic jakis plesniowy ser z targu od jakiegos chlopa aby sie obawiac a nie ze sklepu

Gość gość
Boze jakie wy glupie jestescie,n ie sok ALE NAPAR Z LISCI MALIN ....K***A MAC

Gość gość
Nie z targu tylko prawdziwy francuski xzy szwajcarski te sa z mleka niepastetyzowanego - na szczescie nie na kieszen wiekszosci kafeterianek

Gość gość
moja siostra przywozi mi sery z francji plesniowe,bardzo drogie..i na tych najlepszych jest informacja ze z sera pasteryzowanego:)

Gość gość
oczywiscie w obu ciazach jadlam tez ser roquefort o ile wiecie jak wyglada... prawdziwy francuski ser z mleka niepasteryzowanego... i listeriozy nie dostalam:) a wy sraczkujecie jak zjecie najtanszy camembert z lidla haha