Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gola 34

80 cm wzrostu ma moja 13,5 mies. córka to raczej wysoka jest??/

Polecane posty

Gość gola 34

Pytam bo w centylach to jest na 90 tym , boję się że będzie kiedyś za wysoka , stopę ma też dużą nosi buty nr.22. Mała urodziła się 58 cm.

moj synek jak mial 4.5miesiaca mierzyl 71.5cm czyli na siatce centylowej powyzej 97,wiec Ty chyba raczej nie musisz sie martwic,ze Twoja coreczka jest wysoka

Gość m78
moja 14 mies. córka ma 77 cm - urodziła się 54 cm

Gosia, dzieci na leżąco mierzy się ze zgięciami, tak, że nie jest to prawdziwy pomiar. Potem jak dziecko stanie na nogi, dopiero można je dobrze zmierzyć. I parę centymetrów mu ubywa hihi Po porodzie tez tak pi razy drzwi mierzą, kumpela jest położną i mi pokazywała

Rafinka moja pani doktor nie mierzy ze zgieciami,ma taki specjalny drewniany przyrzad (nie wiem jak to wytlumaczyc) w kazdym badz razie dziecko mierzy sie wyprostowane. Pozdrawiam

Gość napiszcie dziewczynie
co chce usłyszec-tak! twoje dziecko jest wysokie, super, wyjątkowe, cudowne a poza tym jak ktos ma okreslic czy wszystko dobrze jak nikt nie widzi dziecka, poza tym jak cos niepokoi to do lekarza!

Gość a co w tym dziwnego
napiszcie dziewczynie --> dobre :) A ty margolcia to się nie chwal, zaczynasz wszędzie się wtrącać i chwalić