Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

w sobote studniowka, a ja nie wiem jak się umalować! help!

Polecane posty

sobote ide na stuniowke i nie wiem jak sie umalowac. mam duzo dobrych kosmetykow, najgorszy problem to oczy, ladnie mi w tzw. \"kocich oczach\" ale nie wiem jak malowac, zeby ladnie wygladalo, bo zawsze malowalam jak popadnie. mam czarno-zlota suknie. moze poleci mi ktos jak sie umalowac, jakimi cieniami? moze jakies linki? co zrobic zeby zwrocic na siebie uwage?

Gość toooooooooo jaaaaaaaaa
Teraz na studniówkach trudno sie wybić, chyba ze rzeczywiscie masz jakąś baaardzo nietypową suknie. Kiedyś wystarczyło przyjsc w sukience za kolana, kiedy wszyscy mieli długie, i juz sie wyroznialas. Teraz jest taka gama strojów że troszeczke wątpie żebyś sie wyróżniła :D A oczy wydaje mi sie ze ładnie by wyglądały pomalowane na ciemno. Bardzo polecam cienie firmy Ruby Rose, są strasznie tanie, a trzymają sie naprawde suuuper. Sprawdziłam w sylwestra, przetrwały. :D

mam ruby rose, swietnie sie blyszcza :) mam diora, chanel isa dory mam straszny problem eh

Gość nie zebym sie czepial
ale znasz przyslowie" studniowka nie ruchana matura nie zdana " jak zamierzasz sie do tego ustosunkowac : /

Gość ja rowniez mam
złotawe Ciebie polecam:P rowniez mam czarno zlota sukienke:P moja za kolana:P na szyjke...superrr:P oczy maluje sobie sama, wlasnie jakims zlotym cieniem, kredka, tusz mocno:D:D

Gość iyfryhju
tylko dziewczyny radze wam nie przesadzac z makijazem mocny fajnie wyglada ale nie jest trwaly a zabawa trwa cala noc wiec postawcie na naturalnosc wtedy o niebo bedziecie wygladac lepiej od swoich kolezanek po calonocnej zabawie dobrze radze wiem cos o tym.:)

Gość ja rowniez mam
no rzeczywiscie, tak tez bym wolala, tyle ze ja mam pelno niedoskonalosci, jakies przebrawienie a itp... dlatego musze to zakryc:(