Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie szczerze plisss

Pytanie do facetów

Polecane posty

Co myślicie kiedy wasza kobieta jęczy podczas orgazmu???podoba wam się to??? Pytam na serio...bo ja np przy moim facecie się wstydzę, boję się że pomysli sobie ze jakaś nienormalna jestem

Gość lubie jak kobieta jest
naturalna nic nie udaje niczego w sobie nie tłamsi nie jęcz jak masz udawać to 100 razy gorsze niż cichy seks

ja własnie nie jęczę bo się wstydze :( czułabym się jak jakaś zdzira

Gość albo udawaj tak
o bosh! tyraj mnie tak! yeah!

jasne że się podoba. Ma być naturalnie i niczego nie tłumić I czemu zaraz zdzira :o Jezeli kobieta daje upust swoim żądzom, to to dopiero nam sie podoba :classic_cool: W łóżku możesz pozwolic sobie na wszystko, co Ci odpowiada, i co jest za obopólna zgodą. Masz taki odruch? Jęcz, krzycz, rób co chcesz, byle niczego nie udawać. Jeżeli wolisz cicho, rób cicho. No luuudzie :P

Odpowiadam: ja myśle o tym czy sie dzieci w pokoju obok nie obudzą. Na szczęście to straszne śpiochy... :D

Gość Yeah bitch
Jęczenie to uwielbiam NIEBO

Gość hopin
jedna z piękniejszych rzeczy jakie mężczyzna może usłyszeć z ust kobiety w całym swoim życiu

Pewnie, nie powinnas sie powstrzymywac, twojemu facetowi na pewno nei bedzie przeszkadzac jak bedziesz jeczec, tylko bedzie wzmagalo u niego podniecenie, raz, ze takie odglosy sa podniecajace dla faceta, a dwa, bedzie slyszal ze jest tobie dobrze.

Gość Kubaxx
mnie to strasznie jara :) uwielbiam sprawiac swojej kobiecie przyjemnosc, a im glosniej jeszczy, tym bardziej ja jestem nakrecony, bo wiem ze jej dobrze

Gość lubie dobre
to bardzo podnieca facetow,moga byc jakies delikatne wularyzmy nawet,albo tez podczas sexu

Gość pierwsze słysze
Jak kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy - to stare przysłowie sprawdza sie niemal w 100% .

Gość jakaja........
a u mnie cisza bo sasiedzi zaraz w sciane pukaja

Gość leśnik zachodni
kutasie jebany pierdol mnie mocniej, rżnij mnie skurwielu, trzep mnie jajami po dupie. ruchaj mnie jak sukę, dawaj mi chuja w usta. liż mi dupę. to kilka przykładów, jęki żona moja wydaje w międzyczasie.