Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny niesmialy itd

Ci co mają dziewczynę mają większe powodzenie bo

Polecane posty

sa pewniejsi siebie , kazda porazka czy odrzucenioe wcale ich nie boli bo maja do kogo wrocic, facet samotny nie chce ryzykowac bo kazda porazka boli dwa razy mocniej od poprzedniej i nawet nie ma jak sie obronic przed kumplami...

Gość Siebie
...and what is the conclusion?

sa tacy co nigdy nie wygrali......sa kobiety co przez cale zycie nie poczuja goryczy odrzucenia bo nigdy pierwszego kroku nie zrobia, a dla nie ktorych facetow to chleb powszednii.........

Gość valerian
ale to akurat bzdurą nie jest....nawet udowodnione naukowo, że tak powiem.....

Gość elantonio
Ci co mają dziewczynę mają większe powodzenie bo bo to znaczy, że musi coś w sobie mieć skoro jakaś z nim jest, zwłaszcza gdy jest ładna/facet jest pewniejszy siebie/nie szuka... (nie szukając najłatwiej kogoś znaleźć). i wiele innych.

kazdy byl kiedys samotny...ale lepiej sie uzalac nad soba niz cos zrobic...dla mnie bzdury koles pisze i juz

Gość valerian
porozmawiamy jak będziesz pare lat samotna.... wtedy nie powiesz, że bzdury...ludzie podświadomie wyczuwają desperację i brak luzu... Człowiek długotrwale samotny ma coraz mniejsze szanse na poznanie kogoś...zmienia się wtedy sposób , życia, pojawiają się inne nawyki i priorytety ...tak samo jest z długotrwale bezrobotnymi..

Gość dejot
stary polecam prostytutki...wbrew pozorom pomogą ci znaleść normalną dziewczyne...bo prawiczek na studiach to porażka, robisz się dziwny i zdesperowany a one to czują, wolą dać dupy obcemu ale luzakowi , niż zdesperowanemu przyjacielowi czy kumplowi

chyba tylko to mi pozostało bo dziwaczeje na maksa....

żeby być \"przyjacielem\" czy \"kumplem\" też trzeba coś sobą reprezentować :O niektórzy nawet na to się nie nadają i nie pomoże tu nawet stado prostytutek :D 🖐️ ale metoda pomysłowa :P

Gość taaa pewnie
dziwki są lekarstwem na całe zło tyle że ja wolę zdziwaczałaego prawiczka niż doświadczonego na dziwkach jakim trzeba byc palantem i frustratem by muciec zaczynac od dziwek i na nich budowac swoją pewnosc siebie ?!

Gość dejot
a co ty mozesz wiedziec o ponizeniu ? Facet nie ma zycia w towarzystwie , zawsze mozna mu dowalic itd...I gowno prawda co mowisz...znam pelno facetow co zaczynalo od dziwek w wieku 17, 18 lat a teraz uznawani za fajnych facetow i lakome kaski...

Gość elantonio
Za prawiczka można dostać po dupie po prostu od życia zwłaszcza po 20tce czym dłużej tym gorzej. I łatwo się mówi że to chore osoba które mają kogoś... no ale tego nie zrozumie osoba nie będąca w takiej sytuacji... a sporo się można nacierpieć... to widać po niektórych.

Gość dejot
gdyby kobiety byly konsekwentne i robili tak jak mowia, to zupelnie inna sprawa, dla was prawictwo nie dosc ze przedstawia zerowa wartosc to jest dla wielu jeszcze wada....

Gość smutne to i przykre
ale zgodze się z kolegami, że panie o tej profesji ci pomogą...

Gość taaa pewnie
Nie wiem czemu ubzduraliście sobie że fakt że ktoś jest prawiczkiem obniża wartośc jego osoby. To wasza męska logika. Zupełnie jakby każdy prawiczek miał to wypisane na czole. Co do kolesi którym wizyta w agencji rzekomo dodała pewnosci siebie i są rozchwytywani teraz....no cóż pewnie niejedna laska by się zastanowiła nad spotkaniem gdyby znała ich "agenturalną przeszłośc" Traktujecie wizytę w agencji jak coś co dodaje skrzydeł i pewnosci siebie, sami nabudowaliście sobie w tym jakąś dziwną filozofię. "Sprawdzę się tam więc uda mi sie zdobyc inne...." Gdybyście wierzyli w siebie od samego początku nie musielibyście sobie dodawac odwagi inicjacją z prostytutką. To nie tak że odnosiocie porażki przez prawictwo, lecz to że uważacie że nie wypada byc prawiczkiem sprawia że jesteście mniej pewni siebie... Dla nas facet jest po prostu facetem, widząc go na ulicy nie jesteśmy w stanie ocenic jego przeszłości seksualnej (lub jej braku) ani też wielkości penisa. Te dwa najczęstsze męskie kompleksy twkią jedynie w waszych męskich głowach.

Gość elantonio
nikt nigdzie nie pisze, ze korzystał, poza tym jak ktoś tu wspomniał, gdyby kobiety robiły tak jak mówią... ale jednak nie dla niektórych kobiet to prawictwo to jest pewien problem, i to niestety nie jest śmieszne... a przykre.

Gość do taaa pewnie
tak jak wy nie widzicie czy ktos jest prawiczkiem czy nie i jakiegos ma penisa tak faceci nie sa w stanie ocenic czy trafia na panne, ktora bedzie podejrzewala czy za jego prawcitwem kryje sie jaka choroba albo nienormalnosc tak jak jak np tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3654626

Gość taaa pewnie
Dlatego trzeba po prostu z partnerką rozmawiac. Norlmalna partnerka nie wyśmieje faceta że jest prawiczkiem, tylko będzie mu próbowała pomóc. A jak wyśmieje to znaczy że jest niedojrzałą debilką i szkoda na nią czasu. Mój mąż był prawiczkiem, ja byłam doświadczona i jakoś wcale mi to nie przeszkadzało. Metodą prób i błędów szybko się dopasowaliśmy. W końcu człowiek to istota rozumna, szybko sie uczy.

Gość taaa pewnie
Sami zobaczcie ile jest topiców na erotycznym, w którym dziwczyny pytają jak pomóc facetowi z przedwczesnym wytryskiem. One ich nie wysmiewają, ale szukają informacji jak sie zgrac i jak ośmielic faceta. Niepotrzebnie się aż tak przejmujecie, w końcu każdy miał kiedyś ten pierwszy raz i nie od razu było super. Wszystko wymaga trochę praktyki nie tylko nauka jazdy na rowerze ale także seks. Zresztą to że ma sie już jakieś doświadczenie nie sprawia że pierwszy seks np z nowym partnerem jest ok, ludzie to nie automaty, za każdym razem jest trochę schizy i dopiero po jakimś czasie człowiek się czuje pewniej i wtedy wychodzi coraz lepiej.

Hej ! I u kobiet wiekszą ciekawosc wzbudza facet , który ma ładną kobietę. Uroda była bardzo mocną stroną mojej Byłej. I przez 3 lata faktycznie u niektórych kobiet widziało się wieksze zainteresowanie :-)

Gość do taaa pewnie
ja bedac prawiczkiem nigdy bym nie wzial na zone doswiadczonej kobiety. to pozbawienie sie meskiej dumy wziecie na zone swojej pierwszej i jedynej partnerki, podczas gdy samemu sie oddalo cnote. jesli prawiczek chce miec tylko jedna partnerke w zyciu to zasluguje na dziewice

Gość gość
Ja zauważyłam że bardziej pociągam mężczyzn odkąd zaczęłam uzywać feromonów z pherowin.pl , kiedyś nie mogłam znaleźć sobie jednego faceta, a teraz mam kilku do wyboru:)