Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IceTeaLemon

ebooki

Polecane posty

Mam troche ksiazek, ktorymi z checia sie podziele ;) moze Wy macie jakies w zamian? jesli tak to z checia przeczytam jakie i moze cos bym sobie wybrala ;) Moje tytuly: \"Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku\" \"Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa - Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby\" \"MAGIA SEKSU czyli CO ZROBIĆ BY TWÓJ MĘŻCZYZNA BYŁ WSPANIAŁY W ŁÓŻKU\" \"Mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus\" \"Nie zależy mu na Tobie\" \"Jeśli miłość jest grą - 10 zasad budowania trwałych związków\" \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" Mam tez troche kryminałow Christie, ale skoro to uczuciowe to nie pisze ;)

Gość kokolinka
Ja mam tez,nawet sporo tego,duzo Kryminalow i inne takie tam.Ale topic o e bookiach juz ejst,trzeba by go wyszeprac,zreszta niewielu ludzi lubi sie dzielic,niestety:(

Gość Femm
sosnowa panienka - tylko nie bierz tego tytulu doslownie, jak to niektore osoby mialy w zwyczaju :o

Ja bym bardzo poprosila o te ksiazki a na wymiane mam tylko te ktorych nie wymienialm ponizej pozdrawiam i dziekuje "Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku" "Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa - Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby" "Mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus" "Jeśli miłość jest grą - 10 zasad budowania trwałych związków" "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"

Gość elantonio
Jak przedstawiciel męskiego gatunku przebrnąłem przez "Nie zależy mu na Tobie" i powiem tylko: LITOŚCI...

Gość Leila__
bardzo proszę o przesłanie "Jeśli miłość jest grą - 10 zasad budowania trwałych związków" i "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus". Z góry dziękuję!! mój e-mail: cat@onet.eu Niestety nie mam żadnego ebooka, zeby się odwdzięczyć...

okej, to powysylam... ale dla mnie nic nie ma :O no coz :P jakos to przetrawie ;) niezapominajka2 Ty chcesz te ksiazki, ktore wymienilas?

Czesc Ice :) Ja też poproszę: Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku\" \"MAGIA SEKSU czyli CO ZROBIĆ BY TWÓJ MĘŻCZYZNA BYŁ WSPANIAŁY W ŁÓŻKU\" \"Mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus\" \"Jeśli miłość jest grą - 10 zasad budowania trwałych związków\" \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" Z góry dzięki, Ja mam na wymianę romans: Roberts Nora - Słodka zemsta, Pozdrawiam, Agnieszka

Tylko, ze nie mam Twojego maila nigdzie zapisanego :O musisz mi podac ;) a ksiazke z checia przeczytam ;)

IceTeaLemon moge prosic o...wszystkie? :) nie mam nic dla Ciebie ale moze zechcesz mi wyslac..oprocz tej drugiej...dziekuje... agakruszyna@op.pl

Jeszcze raz podaje adres e-mail, bo za pierwszym razem wyskoczyła spacja :) agnieszka440@buziaczek.pl

Mogę prosić o Nie zalezy mu na Tobie Mam całe stada ebooków, kryminały, sensacja, fantastyka... ale tego jest tyle... pytać jak tos potrzebuje, jak będe mieć wyśle:D Mail w nicku:)

Gość jja też ładnie prosze o...
"Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa - Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby" coffee_84@o2.pl

Gość tusia_15o2.pl
ja mam wyznania gejszy jak byś chciała

Gość tusia_15o2.pl
a ja bym chciała Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku i "MAGIA SEKSU czyli CO ZROBIĆ BY TWÓJ MĘŻCZYZNA BYŁ WSPANIAŁY W ŁÓŻKU"

tzn wyslalam dopiero do malinki i kruszyny ;) reszta za chwile nefrtykowa trudno tak wybrac cos z pamieci :P

cien wiatru to jest o tym chlopcu wychowanym w biblotece czy cos takiego? :P cos mi sie tytul kojarzy ;) zreszta ja mam tak, ze wiele rzeczy ogladam, czytam a pozniej jak ktos mowi mi tytul to nie wiem czy to widzialam :O