Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie dobre

pytanie do Pan

Polecane posty

Gość lubie dobre

Hej dzieczyny,mam pytanie lubicie jak facet ma wydepilowanego czy raczej nie?

A czy lubisz jak kobieta ma wydepilowane brwi ? ;) Depilacja członka nie ma nic wspólnego z higieną, jeśli o nią nie dbasz nie pomoże gładka skóra 🖐️

Gość nie tylko nie to
przypomina geja

ale jeśli dba o higiene to mimo wszystko w środowisku włosów łonowych bakterie rozwijają się szybciej o ile mnie pamięć nie myli.

Twoja mądrość jest porażająca ;) Osobiście uważam depilację za zbędną jeśli rzeczywiście dba o higienę 🖐️

Gość lubie dobre
popieram kolezanke miedzy wloskami jest tego wiecej.Ale chodzi mi u o czyste podniecenie wolicie lysolkow czy nie??A ten kto uwaza ze jesli facet goli sobie "przujaciela"to jest geyem no to tylko wspolczuc:)widocznie jest jeden wyjatekk bo zdecydowanie wole kobiety:)i wielki buziak dla wszystkich Pań:*

a ja mam zawsze ogolone jajeczka, włosy łonowe skrócone tak do maks 2 cm, ogolone rowniez pachy, te kilka kłaczkow na klacie oraz wyregulowane brwi, skracam tez od czasu do czasu włosy na tyłku i chuj mnie to obchodzi co inni o tym sadza, ja sie tak dobrze czuje i mojej kobiecie tez sie to podoba :D

Gość nie tylko nie to
facet to ma byc facet-bez zadnych depilacji. :)

Gość gość
Jajka obowiązkowo musza byc wydepilowane.Na górze lepiej nie, tylko przycięte powinny być.

Gość lubie dobre
No i ja popieram kolega.Tak jak kobieta dba o swoja myszke tak samo facet powinen dbac o jajeczka.

Gość lubie dobre
Ale moze panie w koncy by sie wlaczyly do naszej rozmowy,zebysmy poznali ich opinie na ten temat bo to chyba najwazniejsze):

jeśli masz stałą partnerkę to zapytaj ją o zdanie bo jak widać są jeszcze amatorki futerka. no cóż ja nie lubie włochatych od czasu przygody( z moim ówczesnym chłopakiem) po której nie miała możliwości na natychmiastowy prysznic i po powrocie do domu przyniosłam ze sobą dość sporo jego włosów. zamierzchłe czasy.

Gość gość
Toż ja Pani jestem:D:D🖐️

Gość gość
Tami 🖐️. Ech, tak jakos sie kręce jak smrod po gaciach:o:(.....nic nie poradze:D

zdecydowanie przystrzyżone ,ale nie łyse bo dziwnie to wyglada jakiś nie męskie a to tego jak odrastaja to kłują mi w cipkę

Gość gość
Wstaje, wstaje. Właściwie już powinnam spać:o:(

eee tam, ja tam mam wydepilowane i mam tylko lekkie przystrzyżone dość krótko nad, reszta owłosienie brak, bo akurat nie toleruje tam żadnych kłaków, no i dziewczyna ma znacznie lepiej jeśli chodzi o zabawy oralne i z resztą ja kiedyś jej zaproponowalem jakiś fajny wzorek ale ona też zrezygnowała i obecnie sama ma owłosienie wyłącznie na głowie xD Zdecydowana wygoda i zpotegowane doznania, na pewno polecam.

ja tam cię piotrek popieram, jakaś taka totalna nagość jest komfortowa ze strony erotycznej. tak samo jak nie wyobrażam sobie wizyty u ginekologa z kłakami, bleee xczułabym dyskomfort

Gość gość
to an rękach też goli ta Twoja dziewczyna?

Gość gość
Na rękach ofkorz 😴...no bo piszesz że ma tylko na głowie:)

Gość gość
A ja na rękach hoduje runo leśne i dobrze mi z tymi :classic_cool:

Gość gość
Hehehehe, też sie kiedyś tak zrobiłamD::D Spojrzałam na łape i zobaczyłam, że jednak niektore to są na maxa długie, na szczescie jasne, a latem jeszcze jaśniejsze, wiec niech sobie rosną:)

Gość gość
Na którą jutro na zajęcia?;)

nie no przecież jeśli włoski są nie widoczne tj. są bardzo cieńkie i jasnego koloru to chyba żadna depilacja w tym miejscu nie jest potrzebna, to chyba oczywiste

Gość gość
HEhehe, chcesz zbierac posty, musisz sie koniecznie po każdym poście wylogować:P Inaczej nie dziala:)

Gość gość
Hmmm, znaczy się wylogowywałaś sie a postów i tak nie zliczało?To dziwne:oDobra, ja też lecę, papa chyba;)🖐️

Gość lekko przystrzyżonego
ale nie na zero!!!