Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_kobieta

seks i ciagle stany zapalne...

Polecane posty

Gość zalamana_kobieta

stany zapalne pochwy to problem ktory mam "od zawsze" nawet gdy sie wylecze od razu wracaja np. po stosunku czy okresie... nie wiem juz co robic, raz na miesiac czy dwa przeprowadzam kuracje gynalgineg ktore polecila mi moja gin, ale ile mozna ?! czy da sie z tego wyleczyc :( czy wam tez ciagle te stany powracja, jak sobie z nimi radzicie...?

zmień gina, gynalgin to jeden ze słabszych leków powinnaś dostać mocniejsze dopochwowe plus doustnie (nie pamiętam jak się nazywają) cztery tabletki, dwie rano dwie wieczorem i powinno być ok

Gość zalamana_kobieta
ja chodze wylacznie do kobiet, wiec nie moge zmienic bo w moim miescie jest tylko ona:( poprosze o jakis silniejszy lek, moze pomoze... jesli mozesz to sprobuj sobie przypomniec nazwe tych tabletek :)

co znaczy wyłącznie do kobiet :o skoro leczy cię tylko gynalginem i wie, że to nie pomaga a mimo to przepisuje cały czas to samo to raczej nie świadczy o niej dobrze :o i ufasz takiemu lekarzowi? może lepiej przełamać wstyd i wybrać się do mężczyzny? to doustnie to był chyba Flukonazol ale nie jestem pewna, a dopochwowo to zamiast gynalginu lepiej gynofemidazol ale to chyba nie o to chodzi, żeby podpowiadać lekarzowi jak ma cię leczyć :o

po leczeniu dobrze wziąć lactovaginal dopochwowo - odbuduje naturalną florę bakteryjną pochwy dzięki czemu może uda ci się uniknąć kolejnych zachorowań. ale to jest bez recepty więc nie musisz mówić pani ginekolog. chociaż może taka wiedza by się jej przydała :o

mój ginek robi mi już 3 cytologię w ciągu 3 miechów. cytologia wynik zły leczenie cytologia wynik lepszy ale niezadowalający leczenie cytologia a wcześniejszy zrobił cytologię przepisał gynalgin i "do zobaczenia widzimy się za rok na kolejnej cytologii"

Gość przede wszystkim musisz
w leczenie wciągnąć swojego PARTNERA, bo to on najwyraźniej jest też nosicielem i dopóki nie przeprowadzicie oboje kuracji - będzie Cię zarażał

Gość kup sobie herbatkę
albo tabletki z żurawiną, kochajcie się w gumce, to nie bedziesz miec stanów zapalnych do mycia używaj tylko emulsji Laktacyd Femina, ma odpowiednie ph i zawiera kwas mlekowy nie noś bielizny ze sztucznych włokien ani zbyt obcisłych spodni

Gość kup sobie herbatkę
rada z facetem też dobra, bo moze faktycznie on zaraża Ciebie dziwna ta Twoja ginka, że nie potrafi Cię skutecznie leczyc i nie powiedziała Ci że po kuracjach antybakteryjnych należy zażywac produkty z bakteriami kwasu mlekowego (lub stosowac je dopochwowo) gdy stosujesz antybiotyk pochwa wyjaławia sie z tych złych i dobrych bakterii a wtedy nawrót infekcji jest wręcz nieunikniony, to błędne koło dobre są też naturalne metody: gałki z propolisem lub nagietkiem, są bez recepty w aptekach

Gość zalamana_kobieta
nie chodze do mezczyzn bo mnie krepuja... nawet do dentysty mezczyzny nie pojde - wiem dziecinada,ale nie zmienie nastawienia... kochamy sie zawsze w gumce...

Gość zalamana_kobieta
bralam tabletki z kwasem mlekowaym ale doustnie... :(

Gość zalamana_kobieta
uzywam wylacznie tego plynu. Po seksie i po okresie zawsze pjawia sie u mnie "zła" wydzielina... gynalgin pomaga ale tylko do 1 stosunku:/

Gość agusia 86
u mnie jest tak samo byłam teraz u ginekologa powiedział ze mam leki stan zapalny miala mi przepsac cos na to razem z tabletmi jedna jak poszłam do aptek okazało sie ze na recepcie były same tab;etki teraz jestem za granica i nie mam nic na swedzienie macie jakies domowe sposoby bo ja tak jak autora po stosunku mam ten sam problem swędzenie i lekkie podpuchniecie

Gość przede wszystkim musisz
to jest jedyna skuteczna recepta na Twoje dolegliwości - WYLECZYĆ PARTNERA, a infekcje się skończą, gwarantuję:)

Gość zalamana_kobieta
a co ma partner do tego - halo ? kochamy sie w gumce... pisalam 100 razy...

Gość za każdym razem w gumce
?

Gość ulagorska
To może od tych gumek masz ten problem.