Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chyba nie dziewica

usg przez pochwe

Polecane posty

Go艣膰 chyba nie dziewica

Czy podczas tego badania zawsze dochodzi do przerwania b艂ony dziewiczej? Ja mia艂am to badanie robione i teraz nie wiem czy jestem jeszcze dziewica bo po badaniu mia艂膮m plamienie.A tak w og贸le czy to badanie powinno by膰 wykonywane u dziewczyn kt贸re jeszcze nie wsp贸艂偶y艂y?Nie ma innych sposob贸w zbadania narz膮d贸w rodnych?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nie ejstes teraz lesbijka..ulzylo ci? ja pierdole... skad sie tacy ludzie biora;/ widac,ze masz skonczone 17 lat ale rozum i wiedze 6 latki;/

Udost臋pnij ten post

tak, jezlei nie chcesz przez pochwe to moga cie zbadac prze zodbyt, co jest o wiele gorsze,nie uwazasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdzzz
Ale madra wypowied藕 Groosia, 偶e nie ma co. Jak dziewczyna chce wiedziec to jej napisz jak sie znasz a jak nie to sie wg贸le nie wypowiadaj!Ot贸偶 mog艂o doj艣膰 do przerwania b艂ony ale z tego co si臋 orietuje to lekarz najpierw oceni rozciagliwo艣膰 i budow臋 b艂ony czy podczas badania mog艂a by zosta膰 uszkodzona.Wiem te偶 偶e u dziewic 偶adko takie badanie jest wykonywane chyba 偶e jest to konieczne, raczej robi膮 usg przez powloki brzuszne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przez odbyt si臋 nie robi usg
co najwy偶ej mozna zbadac a jajniki czy macic臋 mo偶na ocenic badaj膮c usg przez pow艂oki brzuszne nic nie wiecie a potem piszecie bzdury ka偶de badanie ginekologiczne mo偶e spowodowac lekkie krwawienie, zarno takie usg dopochwowe jak badanie palcami czy przy pomocy wziernika, b艂ona 艣luzowa pochwy jest delikatna i 艂atwo jest ja uszkodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przez odbyt si臋 nie robi usg
zreszt膮 chyba wa偶niejsza jest diagnostyka ni偶 to czy panna straci艂a b艂on臋 chyba lepiej si臋 upewnic czy nie ma stan贸w zapalnych jajnik贸w, mi臋艣niak贸w czy guz贸w ni偶 miec "b艂onk臋" i umrzec w wieku 25 lat na raka jajnika, wbrew pozorom to bardzo cz臋sty rak w tak m艂odym wieku

Udost臋pnij ten post

ale jak mozna miec raka w wieku 25 lat , jezlei zalozmy,ze dziewczyny chdoza srednio do ginekologa co pol roku i sie badaja....to albo lekarz niedopatrza czegos...albo unikaja lekarza jak ognia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdezzz
mo偶na mo偶na

Udost臋pnij ten post

skad ta agresja sie bierze ;/ oczywiscie, ze mozna miec nowotwor w wieku 25 lat i badajas sie regularnie mozna miec go i wczesniej. nie rozumiem zdziwienia. z tego co wiem to dziewicom wykonuje sie badanie przez powloki brzuszne i lekarz sam powinien zapytac czy dziewczyna juz wspolzyla.

Udost臋pnij ten post