Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cale noce ciebie widziec

krosta w miejscu intymnym

Polecane posty

zrobila mi sie krosta, taki jakby guzek pod skora, zarak kolo łechtaczki. jest twarda i dobrze wyczuwalna. nie boli, nie odroznia sie kolorem. co to moze byc??? moj partner na pewno mnie nie zdradza. przyznam ze boje sie troche.

Gość ehhhhhhhhhhhhh
to nic groznego... powinna peknac sama w ciagu kilku dni, mialam juz takie cos.. jak nie peknie w ciagu tygodnia to wtedy idz do gina

wycisnij,albo przebij igla .... to sie pewnie zorbilo od mieskza wlosowego

ale tam nie rosna wlosy...

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ja bym wlasnie nie radzila wyciskac , jak juz to lekko i jak sie nie uda i zostawic.. wziac dosc goraca kapiel i wtedy moze peknac sama bez wiekszego bolu

Gość to ciąża napewno

to nie musi być krosta, wg mnie krosta raczej boli, a ty piszesz że nie boli, lepiej to sprawdzić, to moze być niegroźny guzek któy trzeba usunąć lepiej to sprawdzić, moja koleżanka cos takiego miała, wycieli i po kłopocie

Gość soda88
WItam, mam podobny problem, to taka krosta , ktora niby nie ma bialego czubka ale boli i swedzi.. Co to moze byc? Czy to cos groznego?

Gość yyyyyyyyrrrrrrrrr
a ja mam taka niby kroste an ie kroste nwm co to jest nic w srodku nei ma tak jak skora wyglada czy cos...

Gość gość
ja mam to samo... W poniedzialek ide do ginekologa ,czy ktos moze wiedziec co to jest ? Ja mam to juz od bardzo dawna

Gość gość
Mam zupełnie to samo! Ta krosta strasznie boli i swędzi, nie odroznia sie niczym od reszty, jest w okolicach łechtaczki. Mam nadzieje że sama jakoś zniknie, bo raczej nie mam zamiaru iść z tym do gina... Mam tylko dwa pytania: 1. Jak długo sie to utrzymuje? Bo nie wiem ile z tym jeszcze mogę wytrzymać, mam to juz gdzies tak od tygodnia 2. Czy można z taką krostą chodzić na basen?