Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renomowkka

Jakie zabiegi SPA wybrać?

Polecane posty

Gość gość
odświezam temat;) czy ktoś z was moze polecic jakieś dobre spa na południu polski? :)

Gość gość
hej, odświeżam temat, polecicie jakieś fajne spa na poludniu polski?

Gość gość
ja jakis czas temu poszlam do www.dayspa.bielsko.pl bo moi znajomi organizowali tam spotkanie integracyjne :) i powiem szczerze, ze bylo super naprawdę, bawilam sie jak nigdy i od tamtej pory chodze regularnie co jakis czas na zabiegi :)

Gość gość
No mi bardzo podpasował ten pakiet: http://www.dosloncespa.pl/pl/pakiety/zimowe_spa/ginger_special/ . Akurat imbir lubie, wiec...seans w kapsule, masaz to to, czego mi tzreba zima. Plus rozgrzewające kamienie. Po takim weekendzie to od razu czlowiek sie lepiej czuje i juz nawet zima nie jest taka straszna.

Gość gość
To zależy czego aktualnie potrzebuje Twoje ciało, ja akuart mam na zime spore problemy z nawilzeniem ciała, wiec udała sie na zabiegi nawilzające. Nie tylko na twarz, ale także ze dłonie i stopy. w spa zalezie mazury maja fajne propozycje - odnośnie nawilzenia to perłolowy zabieg polecam.

Gość ambers
Musisz ocenić jakie masz problemy, jakie masz potrzeby. Tylko w taki sposób powinno ci się udać uzyskać jakiś tam sensowny efekt. Mnie np. w Beauty Center Józefów te babki same dobierały zabiegi pod moją cerę i efekt faktycznie był widoczny.

Gość gość
kąpiel mleczna w Villa Verdi w Łebie:)

Gość gość
Czeka mnie w przyszłym miesiącu pierwsza wizyta w SPA. Zdecydowałam się po raz pierwszy, że urlop będzie tylko dla mnie i mam zamiar podczas niego wypocząć. Znajoma namawiała mnie na wizytę w SPA na tyle długo, że uległam. Poczytałam trochę o miejscach, do których można pojechać, zabiegach jakie można w ramach SPA wykonać i przypadła mi do gustu oferta uzdrowiska w Cieplicach - http://www.uzdrowisko-cieplice.pl/pl/spa. Mam tu na myśli kąpiel mineralną, masaż klasyczny i saunę fińską. Czy ktoś z Was korzystał może w tym miejscu z tych zabiegów lub podobnych? Jestem ciekawa Waszej opinii.

Gość gość
I jak było w Cieplicach? Chciałabym sie tam wybrać, ale przede wszystkim zależy mi na poczytaniu opinii? Wszystko było ok? Zdarzało się, że niektóre sanatoria okazywały się strasznymi dziurami a tego chciałabym uniknąć. Interesuje mnie przede wszystkim oferta zabiegów leczniczych.

Gość gość
witam kto jedzie do sanatorium cieplice domu zdrojowego 17 sierpnia ????? karol851985@o2.pl

Gość Pani D 667
Ja byłam kilka razy w SPA Pałac Brzezina. Najbardziej polecam wizytę w łaźni parowej z aromaterapią.... wrażenie niesamowite ! :) Skóra nabiera zdecydowanie lepszej kondycji nie mówiąc o ogólnym samopoczuciu :) Świetnie było

Gość gość
http://www.lauraspa.pl/- polecam, maja bardzo fajne pakiety a do tego też można tam znaleźć fajny nocleg i zatrzymać się na dłużej. :)

Gość gość
Jeżeli szukasz Spa + sanatorium to polecam wybrać się do miejscowości w Świeradów Zdrój https://uzdrowisko-swieradow.pl/. Znajdziemy tam grotę Solno jodową, zabiegi na ciało, zabiegi na twarz. Ja osobiście polecam cukrowy pelling w firmie masażu.

Gość Maja

Ja mogę polecić świetne SPA ale na północy Polski - w Hotelu Lubicz w Ustce 🙂 Bywam tam dość często z mężem, zawsze wykupujemy pakiet dla dwojga, bo ma w ofercie bardzo fajne masaże, zabiegi w grocie solnej i aromaterapię, a do tego na sam koniec gratis jest pyszna kolacja 🙂 Sam hotel ma wysoki standard i znajduje się blisko plaży, ma saunę i fajny park wodny, więc to dodatkowy plus 🙂