Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biorę Bioxetin - antydepresant

Biorę Bioxetin - antydepresantowy pamiętnik

Polecane posty

Dziś wzięłam pierwszą pigułkę Bioxetinu. Mogą wystąpić problemy z ukł. pokarmowym, lęki i bezsenność. Minęła ponad godzina, czuję się praktycznie normalnie - tylko troszkę mam ciężką głowę, jak po środku uspokajającym. Liczę, że to chwalebny dzień szczęścia. Postaram się tutaj opisywać swoje reakcje na ten lek. Zapisano mi go na depresję i nerwicę. Pozdrawiam leczących się :)

Hej.Ja tez kiedyś brałam ten lek ale nigdy nie mialam zadnych skutkow ubocznych...No moze poza jednym ale dla mnie to nie skutek uboczny tylko swiatelko w tunelu:) Schudłam 14 kg.

Pierwszy dzień - był skutek uboczny. Była lekko przyćmiona i czułam brak apetytu, to wszystko. Drugi dzień był jednym z najszczęśliwszych dni, jakie przeżyłam w ciągu ostatnich wieeelu miesięcy - miałam piekny rodzinny dzień, byłam idealną wnuczką i córką. Lekko schudłam. Nie mam napadów obżarstwa, bo nie mam silnych objawów depresji, ale jem normalnie i czasami niezdrowo - uzależnienie od słodyczy nie przejdzie mi chyba nigdy. Humor ogólnie duuzo lepszy. Mniej się wszystkim przejmuję. Niestety po jakimś tygodniu od rozpoczęcia zaczęłam znowu myśleć o negatywnych rzeczach i sie lekko tym dołować. Zauważyłam też, że tabletki na zwykły dzień działają idealnie, ale na dzień w uczelni są jakby za słabe. nadal się potwornie pocę, stresuję, schizuję i mam kołatanie serca. Niedługo pójde do lekarza obgadać moją poprawę, bo taka zdecydowanie jest. Nie mam depresji

Zaczęłam się cieszyć (!) Mam niezłe kontakty z rodziną, a jeszcze te kilkka dni temu były opłakane. DZIęKI BIOXETIN! :)

Gość Maaaaam pytanie
Biorę Bioxetin - antydepresant odezwij się ,jak przebiega twoje leczenie???

Gość chanelona99
rany, to jak ten bioxetin dziala?

Gość kitrer
antydepresyjnie działa to inaczej PROZAC ale nie na kazde4go działa dobrze ja bym po ty zdechła niemalze