Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lall.a

Czy mozna byc w ciazy jezeli potem dostalo sie okresu??

Polecane posty

Gość lall.a

no wlasnie....

Gość agusia 86
rzadko kiedy tak sie zdarza sa takie przypadki ale sporadyczne. jednak jesli masz ku temu jakies watpliwosci (wapółżyłas w dnipłodne, twój okres nie jest taki jak powinien znaczy sie jest bardzo skapy ) zrób tesr ciążowy jednak jesli taka sytuaje nie zaistniala poczekaj do kolajnego jesli sie pojawi to wszysstko jest ok

Gość oczywiscie ze mozna
moja siorka miala 3 okresy i byla w 3 mies ciazy :)

Gość nie ma okresu w ciązy
plamienia a nie okresy !!

Gość jest okres w ciazy
normalny kilkudniowy.

można... Znam mniej więcej 2takie przypadki: moja ciocia do 4miesiąca ciąży miała okres Oraz moja koleżanka z LO... pamiętajm ze bawiła się na studniówce, szczęśliwa, że nie jest wciąży a zaraz potem pojawił się brzuszek... ale to były inne czasy... eh...

Gość abca
no wlasnie ja tez bym chciala wiedziec

Gość Paulinkaaaaooo
zastanówcie się co piszecie.. fanatyczki okresu w ciazy ;]]]] w ciąży nie jest możliwy okres, najwyżej plamienia-małe,skąpe, które można odróznić od miesiączki, a te opowieści że babka, ciotka, wujek0_o mieli miesiączki w czasie ciązy są śmieszne.. wszystim mającym wątpliwości proponuję zajrzeć tu http://twoja-ciaza.com.pl/krwawienie.php, krwawieniew ciąży owszem, miesiączka-nigdy, przecież jest to zluszczonw blona, niezaplodnione jajo-same sobie odpowiedzcie,zegnam

Gość Paulinkooo to ty się
zastanów:O skoro nie znasz przypadków, to nie wymądrzaj się moja koleżanka, która OBECNIE jest w ciąży (termin ma na 10 kwietnia 2008) dostała normalnego krwawienia troszeczkę wcześniej niż wypadał jej termin miesiączki celowo napisałam "KRWAWIENIE", bo menstruacja w ciąży jest niemożliwa dopiero po tym krwawieniu dowiedziała się o ciąży - w 8 tygodniu sama nie mogła się nadziwić jak to możliwe, bo mówiła mi, że to krwawienie nie różniło się niczym od normalnej miesiączki dlatego była pewna, że nie może być w ciąży, a jednak:) natomiast to było jedyne krwawienie w ciąży, wiecej się nie pojawiło żadne do teraz, na szczęście:)

Gość Paulinkaaaaooo
ta jasne.. a moja kolezanka ma kolezanke, ktorej kolezanka ma kuzynke, ktorej kolezanka bla bla... jak jesteś taka mądra to idz z tym zapytaniem do ginekologa- wysmieje cie. mowisz,ze ta RZEKOMA kolezanka miala krwawienie niczym nie rozniace sie od okresu? co za bajka.. na pewno nie wyglądało tak samo..bo chyba sama wiesz jak wygląda zluszczona blona, niezaplodnione jajo..wydalane podczas menstruacji;]] opowiadac o tym nie bede. wiec nie mieszaj zestresowanym dziewczynkom w glowie,bo juz maja wystarczajaco stresu, schizow ciazowych. zegnam