ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 To będziecie mogli odpocząć, znikam na kilka miesięcy Jakie emocje teraz wami targają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 10, 2008 yyyy... zobojętnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvv Napisano Styczeń 10, 2008 stracisz dziewictwo i zmieniasz nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 chciałabym, idę na długą rekonwalescencję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wierzę..... Napisano Styczeń 10, 2008 czyli po operacji anusa jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 jeszcze nie po operacji, ale już wkrótce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 łeee.... tam miało być tygodni a nie miesięcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uważny obserwator 0 Napisano Styczeń 10, 2008 nie mam Cię dosyć bo Cię nie znam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ktośty jest Napisano Styczeń 10, 2008 ??? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 jak to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Mną zadne emocje nie targaja, bo jestes obojetna mi z lekkim minusikiem za jawne klamstwo w stopce :P W każdym razie zycze udanej operacji bez komplikacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Styczeń 10, 2008 ej jakie jawne oszustswo w stopce? wszyscy mnie o oszustwo posądzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach