Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blizna po cesarce

blizna po cesarce

Polecane posty

Gość a co w tym dziwnego
też mam tak nisko mimo że robione cc szybko. Czasami robią cięcie pionowe od pępka w dół jak czas nagli, a dziecko trzeba ratować.

Gość blizna po cesarce
No dziwię się, bo nie miałam nigdy a jakoś mi się wydawało, że robią w pół brzucha. Cieszę się, że tak nisko :)

Gość a co w tym dziwnego
Z takiej "ładnej" blizny to tylko można się cieszyć :) Bo latem, o ile figura pozwoli to bikini śmiało można nosić :)

ogladam ta strone i jestem przerazona. czy naprawde cialo kazdej kobiety tak wyglada w ciazy i po ciazy? bo szczerze to calkiem odechciewa mi sie miec dzieci jesli mam tak wygladac po wszytkim. i nie moge ptrzec na te wpisy o tym jak kobiety powinny yc dumne ze swoich cial po porodzie - nawet co waza po so kilo i maja cialala poorane rozstepami. czy naprawde nic sie nie da zrobic? a moze to po prostu amerykanskie grube spoleczenstwo bo zdaje sie, ze strona jest amerykanska.

tak, jeżeli wszystko jest ok to cięcie jest właśnie w ten sposób i później nawet go nie widać. Jeżeli jest jakies zagrożenie dla życia dziecka to wtedy cięcie jest pionowe i już niestety widać bliznę

Gość sublokatorka_____
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3655278 lady_in_red21 nikt nie mial ochoty odpisywac na twoj temat to musialas sie wpiep...yc na ten? jak nie chcesz zachodzic w ciaze to nie zachodz ! nie rozumiem czego oczekujesz

ledy ja po ciązy i po cc mam ciało super naprawde żadnych rozstepów żadnych boczków wróciłąm do formy i waże 52 o kilo mnie niz przed ciaża :) trzeba dbac by dobrze wygladac a co do autorki to ja tez mam nisko blizne a lepiej wyglada niż na fotce bo już jest blada :)

Gość ILONA 18
JA TEZ MAM TAK NOSKO CHOC JEST JESZCZE SWIEZA.5TYG.TEMU RODZILAM

Gość ejjjjjjjj
kobitki wiem ze nie na temat ale sorry bardzo aż mnie trzęsie...to do ilona 18 kobieto !!!!!piszesz w topiku obok ze u twojego miesięcznego dziecka cieknie ropa z ucha a tu jeszcze siedzisz i piszesz o swojej bliźnie?